Blogger Card + Calendar from Mr.Hafizzi (fizgraphic.com)

11:56 PM

Greetings And Assalamualikum to all.
27.12.13 | Jumaat terakhir for 2013. May Allah bless us.

Blogger Card + Calendar from Mr.Hafizzi (fizgraphic.com)


Tadi pagi, pergi usha-usha nama dekat announcement board depan office kat kolej kediaman. Ok, here there are, my name. Parcel from Fizgraphic Enterprise. Yeay blogger card yang shad tempah dah sampai. Tq so much for designing it for me. Soo, cute little purple Lavender card. Sapa-sapa yang nak exchange boleh la PM. Hehe. 


Sapa nak tempah namecard, business card, banner, dan macam2 lagi, boleh terjah blog http://www.fizgraphic.com/. Design lawa, harga oshem. hehe.

Lepas ni nk tempah blogger card from kak Fiza (http://www.azhafizah.com/) n kak Shida (http://www.duniashida.com) lak. Oshem jugak diorang punya design. Sungguh, kreatif. Alhamdulillah for the gift from Allah. Dan mereka-mereka yang kreatif di luar sana juga. May Allah bless us.

Ok, then, tu je nak story malam ni. Will be very bz berchenta dengan buku-buku lak lepas ni. Exam is around the corner.

You Might Also Like

4 Comment

  1. wah.. tahniah2 :)

    jom exchange hehe :D

    ReplyDelete
  2. jemput join http://batrisyiadelaila.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway-by-batrisyia-delaila.html

    ReplyDelete
  3. Kad yang design smart macam ni patut bawak time event bloggers. Dapat jugak berkenal-kenalan dengan blogger-blogger lain :-)

    ReplyDelete
  4. wah,, ade kad blogger tuh,, kerrlass kau

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored