Cash out Kali Ke-2 8share

3:15 PM

Greetings and Assalamualaikum all.
19.12.13 | Thursday

Cash out Kali Ke-2 8share


Lalllalalaaa.. Cash out 8share kali ke-dua. Walaupun RM50 ringgit je kan. Hembokhe. I'm happy. Said Alhamdulillah. Thank You Allah. Paling penting, big thanks and big hugs to all of you yang klik2 Shad punya iklan. Terima kasih banyak-banyak.


Tips kalau anda nak earning yang lagi masyuk, satu je rahsia dia. RAJIN. Setuju tak? Huhu. (Shad tak rajin, itu yang tiga bulan sekali sekali baru leh cash out, tu pun RM50 je alahai.). Lagi tips, kalau anda macam shad ni yang malas nak exchange, suruh orang klik iklan, sekali tak sekala ja share link iklan dekat fb/ twiter/ g+, boleh buat simple giveaway ataupun segmen dekat page or blog. Syarat utama dia, klik iklan 8share ni lah. Yang ni Shad suka. Konsepnya mudah saja apa-apa pun, "What You Give, You Get". Simple as that. Setuju?


Yang bestnya 8share ni walaupun nak kena share sana sini, dia terus bank-in kan ke dlm account kita. Memang oshem sangat-sangat part ni. Tak payah dah nak g bank bagai, nak tunai chek. Lagi satu, 8share ni, memang super oshem lah dia punya payment. cepat je dia bayar. Nak dibandingkan dengan komuniti pengiklanan yang lain, mau sebulan atau dua bulan baru chek sampai rumah.



Jadi, apa tunggu lagi, kepada yang belum join. Ramai dah yang buat duit dengan 8share ni. Masyuk kot. Jom join sekali, KLIK SINI. Nak tengok tutorial klik SINI

You Might Also Like

6 Comment

  1. Tahniah kak Shad !! Untunglah dah cashout kita x pernah cashout lagi huhu .. Menanbung sini lah

    ReplyDelete
  2. ika ade jugak 8share nie tp taktau nak guna . hehehehe

    ReplyDelete
  3. @farrah hanim timekasih laling..
    @Afiqah Adzan jom kita kumpul bebanyak, nnti leh cashout..
    @Noor Atikah Ramli wah, itu rugi, jom terjah sini : http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/06/daftar-8share-tambah-duit-poket.html

    ReplyDelete
  4. tu la..8share memang terbaek..yang wan punya pun dah masuk semalam..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored