CPUV Merajuk dengan Shad

4:33 AM

Greetings and Assalamualaikum..
16.12.13 | Monday

Alhamdulillah, hari yang tenang malam ni.. Boleh tidur lena sebab most assignment dah selesai. Seriously, dah berapa malam shad tak tidor sampai ke subuh, tidur kejap then bangun balik buat keje. This is life kan. Memang takan lari dari masalah. Redha dan bersyukurlah sebab, Allah bagi ujian dekat kita, tanda Allah sayang kita. Betul? 

Off to Kajang esok, nak jumpa Cikgu kat Sekolah Pendidikn Khas, untuk FYP. Alhamdulillah, final year project pun berjalan dengan lancar. Tinggal 10% lagi nak siapkan. May Allah ease everything. Eh, dah jauh menyimpang sangat content entry ni dengan tajuk kat atas tu. Layankan je lah.

RM1 ringgit terkumpul. Hehe. Shad lupa nk buat entry Cashout pertama Nuff.
Bz la katekan. Huhu, bz body adelah..

Back to topic, CPUV merajuk dengan blog Shad lah.. Sob sob.. CPUV yang tengah running satu je kot. Kena tingkatkan aktiviti blogjogging lah nampaknya.. Thanks again kepada yang sudi drop by kat blog shad. Tinggalkan komen and klik nuff Shad. InsyaAllah Shad reply kunjungan awak2 semua, walaupun lambat.. 

Jom tambah pendapatan : Daftar 8share | Join Churp2 | Daftar WhoHAA.com

You Might Also Like

13 Comment

  1. nuffnang pun dah lama tak melekat kat blog akak..xpe..esok lusa adalah tu..

    ReplyDelete
  2. heee....xpa....nanti ada la tu^^

    ReplyDelete
  3. tb pn da lame die xlekat...smpi ati nuffnang heheh..nk tnye la cmne er nk lex whohaa kt link atas tuh?

    ReplyDelete
  4. @Kisah Si Dairy amin, moga2 ada yg bertambah.
    @ANa Ahmad hoho.. ada seketul je cpuv.

    ReplyDelete
  5. @nanakimieamin.. timekasih..
    @TelingaBulat kan, sampai aty nuff.. banner tu eh, shad upload image dkt photobucket untuk dptkn url image, then macam biasa, url banner tu nk ke mna..

    ReplyDelete
  6. tak pe.. kami akan datang singgah blog comel ni

    ReplyDelete
  7. @Marou Apple Hijau hehe.. ini yang sayang kat korang ni.. timekasih..

    ReplyDelete
  8. Muz dah takda terus skrg ni lps dh credited lat week, sob3..

    ReplyDelete
  9. first cash out ek. TAHNIAH! :D
    and tahniah dapat BE Pusat Pungutan Zakat. FD punya BE Librese je

    ReplyDelete
  10. @Engku Muzahadin hurm.. mungkinkan esok-esok ada be untuk kita? hehe.
    @Fatin Diana hehe, iya FD, cashout kali pertama.. ha, tinggal satu je tgh running..

    ReplyDelete
  11. sama la..lama cpuv x dtg
    moga esok lusa nuff bawa berita gembira buat kita

    ReplyDelete
  12. Akak dh cash out tp bln 12 nih blum de cpuv lg

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored