Daftar WhoHaa.com

4:32 AM

* Ini Sticky Post U all *

Greetings and Assalamualaikum to all. 13.12.13

WhoHaa.com

Hari ni nak share dengan readers semua about WhoHaa.com dan cara nak daftar. Kepada yang dah tahu, dan yang dah daftar, apa pendapat anda? Best kan WhoHaa.com ni. So, kepada yang baru tahu, jom kita terjah, apa tu sebenarnya WhoHaa.com? Shad pun baru je daftar semalam. Dah dapat 260 points kot. 


Haa, WhoHaa.com ni kira macam one of the advertisement site yang boleh kasi side income dekat you all. Just with the simple step, dah boleh redeem. 

Step Simple  
1. Daftar 
2. Jawab Survey 
3. Earn Points 
4. Reedem.

Simple kan. Adds ni tak perlu pun nak suruh orang klik2 iklan kita bagai. Easy kan.


Boleh Redeem barang-barang yang anda nak taw. Samsung galaxy camera pun ada. Setiap barang yang nak kita redeem tu, memerlukan points yang cukuplah. Nak cukupkan points, kena la jawab survey dulu ye tak? Sekali anda dah bukak website WhoHaa.com ni, confirmlah, kejap je explore, dah boleh pro. Tak caye? Jom klik SINI untuk Register. Free je daftar.

Barang apa yang boleh kita dapat hasil dari points yang kita kumpul?

1) Samsung Galaxy Camera (190,000 points)
2) Fujifilm Instax Mini 8 (45,000)
3) Kingston 16gb Flash Drive (4,700 points)
4) 2600mAh Battery Power Charger Bank (4,500 points)
5) Voucher AEON Jusco, Tesco, Popular & Ikea 

     Dan banyak laaagiiii.... 

Cara nak Register dan explore WhoHaa.com

1.Daftar.Klik SINI untuk Register then complete anda punya personal detail. Creat account, then as usual verification e-mail. Follow up je step dia. Then, verifying mobile number. Request TAC.


2. Klik dekat Earn Points untuk view adds. Then klik dekat adds untuk survey.


3. Klik dekat Redeem Buy untuk view barang yang available.


4. Boleh view specification barang yang anda nak redeem. Kalau points dah cukup, boleh la tekan button hijau tu, (Redeem Now).



For more detail boleh pm Shad dekat fb and leave comment kat sini.
Daftar sekarang jom. Klik SINI

Yang ni Point yang shad kumpul dalam masa tak sampai 2 jam mendaftar.
Oshem kan. KLIK untuk daftar sekarang!

You Might Also Like

20 Comment

  1. @Kisah Si Dairy iya kak, shad pun rasa bagus benda ni, tahu je, terus shad daftar tanpa ragu2.. hehe

    ReplyDelete
  2. kalu kita dah cukup points tu , pastu kita tekan button tu , kita akan dapat barang tulah ? tak berapa paham sangat nih . lagi satu survey tu yg macam mana ?

    ReplyDelete
  3. @Alia Eryana ya, kumpul pint sebanyak mungkin... prosesnya nnti pkai pos.. hadiah yang yg kita redeem tu.. survey pula, hanya jawab simple soalan yang memang dah disediakan kat dalam iklan tu..

    ReplyDelete
  4. Tapi kena at least 18 tahun kan.. .__.

    ReplyDelete
  5. jemput join GA ni (: http://nineteencapri.blogspot.com/2013/12/simple-giveaway-by-izzati-amira.html

    ReplyDelete
  6. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. saya pun dh dftr last week.. best jugak :)

    ReplyDelete
  8. macam best je..nak daftar la..btw kite datang sini folo n klik nuff

    ReplyDelete
  9. 안녕하세요~hi we are twinscraflife! We sell handmade products such as phone cover, ear plug, pouch, bag, bookmarks! All are very unique and are customizable^^ 감사합니다~ please visit us at http://twinscraftlife.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. @Nurul Farahizzati kan, best kan..
    @::azmina nordin:: jom daftar.. timekasih folo n klik2.. will visit u back :)

    ReplyDelete
  11. wahh menarik nii.. nak samsung galaxy!!!

    ReplyDelete
  12. @tenku butang daftar sekarang jom, hehe
    @yaya cool told you. cool right.. hehe..

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum . mcm best je whoaaa ni . . :)

    ReplyDelete
  14. Assalamualaikum . . kita ada benda nak tanya pasal whohaa ni .. boleh tak email kita : AinEddihar93@yahoo.com

    saya tak dapat nak contact kat FB sebab saya dah tak ada FB . .

    ReplyDelete
  15. waaa..tengs yee...kite da register n seronok plak klik2 then jawab soalan simple..hehhe..mekaseh...

    ReplyDelete
  16. best gak join ni.... hihihi... baru join gak... nak jawab soalan tu yg susah sikit hahhaha... bahasa inggeris kan.. akak main hemtam ada yg betul...

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored