Dapat T-Shirt & Ancle Bracelet

7:53 PM

Greetings and Assalamualaikum.


Thank You so much for the gift. Hadiah menang giveaway bulan lepas ni. Sekarang baru sempat nak buat entry. Sapa cakap blogging ni tak fun? Happening lagi adalah. Boleh dapat hadiah, boleh up kan earning, boleh kenal-kenal kawan baru. Kan? Hehe.

Hadiah from Gempak Giveaway Red Delima di blog nabilabiela.com. Actually, hadiah ni, pemilik sebenar dia tak tuntut after the announcement made. So, blogger Nabila buat Mini Giveaway dekat page. And luckily, shad dapat hadiah t-shirt ni. Alhamdulillah. Suka sangat ni.

Seriously, t-shirt ni, oshem sangat. Kain dia lembut je. Nak kata kain jersi pun tak, cotton pun tak. Tapi memang best la. Terima kasih sekali lagi sebab pilih shad sebagai pemenang.

Jom terjah Red Delimahttp://www.reddelima.com/

Jom terjah Nabila :  http://nabilabiela.com/



Hadiah kedua ni datangnya jauh dari Kuching,Sarawak. Tak lain tak bukan dari blogger Yumida. Hehe, terima kasih kak. Shad suka sangat Ancle Bracelet ni, ada mutiara. Yeay. Hadiah ni shad menang dekat Giveaway October by Emas Putih kat blog Sis Uzu. Terima kasih sebab pilih shad sebagai pemenang ya. Lain kali bagi la lagi. Hoho. Nampak tak ketamakan di situ.

Jom terjah penganjur & sponsor,


Terima kasih semua.

You Might Also Like

9 Comment

  1. bestnya kak shad..nak jgakkkk ^^,

    ReplyDelete
  2. @adk dayahhuhu, jom la kita merajinkan diri join giveaway..

    ReplyDelete
  3. wah, best nya hehehe tahniah2.. :)
    hadiah akak otw hehe

    ReplyDelete
  4. @ANa Ahmad hehe.. hadiah dari AA otw ya. terima kasih. :)

    ReplyDelete
  5. betsnya ankle tu mcm cntik je :)
    belum rezki lg mng GA :)

    ReplyDelete
  6. @MG schmidt cantik... mutiara. :) insyaAllah, ada rezeki, menang dekat ga bloggers.. :)

    ReplyDelete
  7. eh eh baju kite sama! FD pun dapat warna pink :D
    tahniah2! :D

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored