Dua Kosong Satu Tiga

2:25 PM

Salam and Greeting to all. Selamat berhujung minggu semua.

Actually, tak de idea sebenarnya nak update apa. Tapi gigih jugak nak menaip entry, nak spill, mumbling and nagging here and there. Okey, tahun dua kosong satu tiga dah nak melabuhkan tirainya. Alahai cepatnya masa berlalu. Rasa macam baru semalam je post entry Welcome 2013!. Dah nak Welcome 2014! pulak.


Hujung minggu yang heaven ni bloggers semua buat apa? Shopping barang-barang sekolah sebab ayat "Kembali ke sekolah" dah terngiang-ngiang kat telinga? Outstation ke luar daerah? Bercuti dengan family? Luangkan masa dengan anak-anak? Sibuk marking paper exam? Tengah bz siapkan report FYP macam Shad? Bersantai-santai blogjogging here and there? Sedang bersantai-santai sebab masih dalam mood cuti semester? Tengah struggle sebab esok nak final exam? Huhu. Tak kira lah apa aktiviti anda pun, wish u all happy and May Allah ease everything and May Allah bless.


Scedule Hujung minggu Shad, as usual belajar driving, driving and driving. Gigih ni nak dapatkan lesen kereta. Semoga dipermudahkan segalanya. Akhir bulan satu ni la kot JPJ nya. Lambat benar nak habiskan balajar kereta ni pun. Seriously sangat-sangat lah sibuk dengan FYP(final year project), exam yang is around the corner. Itulah, habes SPM tak nak ambik lesen awal-awal kan. Dah nak praktikal baru terkedek-kedek nak belaja mandu. 


Final exam Shad tahun depan. So, tersangatlah samtai-santainya lagi, tak bukak buku. Tak study bagai. Malasnya makin menjadi-jadi semester ni. Semester akhir kot kat Uni. Suka main-main time nak exam. Pastu mula la, nak nangis tak leh jawab exam bagai. Telefon mak mengadu. Padahal salah sendiri jugak. Sesapa yang rajin tu, meh la kasik pinjam sikit kerajinan anda tu..


Jadual final exam yang padat. Oh my, make me stress! Haha. Stress la sangat kan, padahal, duk goyang kaki lagi blogwalking sana-sini, join giveaway n segmen bagai. Adakah masih ada result yang flying colors untuk semester ini pun tak tahu lah. Go go caiyok buat rakan-rakan semua yang akan ber'final exam'. Wish me luck too. Okey, nak story tu je. :) Aktiviti hujung minggu anda pulak? Kongsikan dengan Shad ya.. And, kalau ada ga yang oshem, pm jugak link. Terasa macam nak join giveaway pulak. hehe, semapat lagi tu.. 

You Might Also Like

4 Comment

  1. Ahaha akak ni lawak sungguh :p hihihi.
    Ok jgn goyang kaki dah ye kak hehe

    BEST OF LUCK!!!
    GO GO GO U CN DO IT!!

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya hingga ke menara gading...

    ReplyDelete
  3. All the best shad..kak yong pn lmbt amik lesen keta jg..dh dpt buat pekasam pula.takut nk drive kt kl ni. thn dpn lg 2 hri lg..hehe

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored