Loading.. Loading.. Dua Kosong Satu Empat

1:48 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Wishing you all a Happy New Year. Semoga 2014 akan memberikan kita lebih 
kegembiraan dan keriangan.. Amin Ya Rab.


Comel kan gif image kat atas ni. Pak Cik Google yang buatkan.
Hehe.. This is the Last Entry for this year (2013), maybe..

Azam tahun 2013 yang dah tercapai :

*Dean List. Alhamdulillah, succeed gak akhirnya.
*Fly to Korea. Alhamdulillah, dapat gak jejak ke Bumi Korea early November lepas.
*Driving license. Alhamdulillah for that. tinggal nak test JPJ saja awal tahun depan.
Mintak-mintak la lulus. Nanti senang nak bawak mak pegi pasar beli ikan.
*Dapat dah external Hard Disc sebijik. Mini Station - Buffalo 1 Tera.

Azam tahun 2014 yang akan datang :

*Nak sambung azam 2013 yang tak tercapai lagi. 
*Nak samsung tab sebijik + DSLR sebijik.
*Nak Fly ke Korea once again. -Masih dalam perancangan + kumpul duit.
*Nak cari menantu sorang bagi kat mak ngan ayah. Hehe.
*Nak cari partner + kumpul modal buat bukak business lepas habis praktikal,
Jun 2014 nanti. May Allah bless and ease everything.
*Bayar hutang PTPTN

Azam sepanjang hidup:

- Nak bahagiakan mak and ayah. Jadi insan berguna.
- Jadi hamba yang taat kepada Allah.
- Nak jadi pelari pecut nak kejar syurga Allah. Amin.


All of that, kita hanya mampu merancang, Allah yang berkuasa menentukannya.
Yang penting, kita berusaha sekuat mungkin sebab kejayaan takan datang
bergolek-golek macam tu saja kat kita. Kan.

Azam tahun baru anda-anda pulak? Kongsikan.

You Might Also Like

4 Comment

  1. ada masa lagi nak buat entry utk 2013 nie...

    selamat menyambut tahun baru ye..

    ReplyDelete
  2. jemput join untuk menang album exo, baju kurung, cash, produk shaklee etc

    http://sayasyiera.blogspot.com/2013/12/tomodachi-big-giveaway_31.html

    ReplyDelete
  3. hai.. selamat tahun baru..blogwalking here.. jom join GA terbaru dari aien..
    mine calendar yang cute menanti anda.. syarat pown tak banyak.. jom lar join..
    Mini Calendar Giveaway by aienhermionie.com

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored