Review online shop: By Puji

4:37 PM

Salam and Greetings to all

Review online shop: By Puji


Bismillah. Dah lama kita tak review produk/ page kan. Here we go. Hari ni rajin pulak jejari ni nak menaip, nak review Online Shop dari Segmen Review kat blog FD. Tak kenal maka tak cinta kan. Jom kita berkenalan dulu dengan online shop: By Puji ni ya.


Online shop: By Puji

By Puji online shop merupakan kedai Online yang menjual exclusive custome-made shawls dan bawal untuk pencinta tudung yang mencari reka bentuk yang unik di pasaran. Online shop By Puji baru sahaja mengeluarkan tudung-tudung yang trendy, classy dan classic untuk pengguna hijab yang mencari-cari design yang out of the ordinary! Dengar-dengar, awning dengan tudung syria pun akan dijual. Oshem kan. 

By Puji sangat mendapat sambutan dari penggemar tudung dan shawl. Tengok je lah kemeriahannya dekat Putrajaya Fashion Festival baru-baru ni. Memang super oshem lah.

Jom kita usha antara design-design yang oshem from My Puji.




Cantik kan shawl-shawl ni semua. Design-design pun memang yang out of ordinary lah. So, penggemar shawl di luar sana, jangan tunggu-tunggu lagi. Cepat-cepat grap. Harga dia pun affordable sesuai dengan design-designnya yang super oshem.

Pesanan dari By Puji :

If you have it in mind to grab our collections, simply PM or email us with your details!

Name:
Address:
Contact number:
Code item:
Reference/Receipt No: *should mention which bank

Please EMAIL to bypuji@gmail.com
Kami akan reply dan sertakan info bank kami :-)

Postage will be made twice a week (Monday and Thursday):-
Peninsular Malaysia RM5
Sabah & Sarawak RM7


Kindly note, reservations only valid for 3 days, any failure of making payment within 3 days,
the item will be back on sale. Sorry to inform, no refund and no back outs once the items are sold.

ATTN: HAND-WASHING requires ONLY for our products such as scarves, tudung bawal, 
tudung syria, tudung awning! We will not be responsible for any damages.

Happy shopping SEMUA :-)

Jazakumullaahu Khairan Katsiyran!

Maklumat lanjut boleh terus ke facebook page My Puji


Instagram My Puji (usha-usha tudung kat sini jom)


Instagram

Terima kasih sudi drop by ke sini. Jom terjah Online shop By Puji.

You Might Also Like

3 Comment

  1. Salam :)
    Terima kasih sudi join Segmen Review By Puji
    Good luck! ^^

    ReplyDelete
  2. cantik2.. nampak design dia modern.
    hihi.. singgah sini ye dear

    ReplyDelete
  3. Salam..
    Salam perkenalan...
    Jemput Join contest nie...
    http://syahadasyuhada.blogspot.com/2013/12/contest-kasih-ephyra-phase-1.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored