Alhamdulillah : With Smile : Lulus Ujian JPJ

3:33 PM

Alhamdulillah, syukur sangat-sangat.
Dah lulus ujian JPJ. Alhamdulillah, flying colors (18/20 for jalan raya).
Azam tahun 2014 untuk dapatkan lesen 
memandu dah tercapai. Alhamdulillah. Agak-agak kalau mintak
Viva sebijik dekat ayah, ayah kasik tak. Hehe.


Terima kasih kepada yang mendoakan Shad. Entry pagi tadi [SINI] ditulis dengan 
tangan menggigil sebab cuak+ takut+scary dan macam-macam lagi lah..


Now, I can smile. Terima kasih jugak buat bloggers yang bagi tips dekat Shad, tips anda memang tip-top lah. Ni yang boleh senyum sampai ke telinga ni ha. Tak tau nak bayangkan kegembiraan tu cane, happy sangat ni ha. Terima kasih paling banyak dekat Cikgu Mazri, banyak bagi tunjuk ajar, dari Shad ni 0 pasal driving sampaila dapat lesen. Terima kasih banyak-banyak. Apa-apa pun, rezeki Allah yang bagi. Terima kasih ya Allah.

23.1.2014 | 3.33PM

You Might Also Like

11 Comment

  1. jelesnya dkt awak..saya smpai skrg still tnggu lsen L :(

    ReplyDelete
  2. congrats awak! :)
    ok, cepat pi minta ayah sibijik viva :)

    ReplyDelete
  3. tahniah3x!
    boleh la memandu dgn lebih berhemah lepas ni..

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum dan salam singgah petang dik...wahhh...tahniah da dapat lesen...akak pun dulu test 18/20...computer lak dapat 49/50...hehe...skrg da jadi pemandu berhemah...tapi guna auto...hehe...

    ReplyDelete
  5. ya ALLAH lawak je tajuk dia .. yala teringat nil dulu .. skng lega smua dh ada

    ReplyDelete
  6. Thniah ! Btambah lg pemandu kat Malaysia ni.. hikhik. Bhati2 bawak kreta tauu..

    ReplyDelete
  7. tahniah2 kita tak lepas2 lagi :D

    ReplyDelete
  8. eh tahniah dah ada lesen :) Kak Ros je yang still tak ambil lagi lesen.. hikhik

    ReplyDelete
  9. Tahniah Shad... Sudah dapat lesen nanti selalu2 la memandu ya. Jgn jadi mcm sy, lepas spm dapat lesen, skrg baru mau practice balik. Pandai takut tu kalau x biasa pegang kereta dr awal.

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored