CPUV 36 : Caltex Journey Card Launch #BE Pertama for 2014

8:07 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Alhamdulillah, setelah sekian lama ku menunggu, dan merinduimu,
akhirnya, muncul jugak. Hehe. This is the first for 2014.

Caltex Journey Card Launch


Tahniah jugak kepada blogger yang dapat CPUV.
Muka hepy je kan bila dah ada yang ongoing. Thank you so much
nuffnang.com. Tak sia-sia jadi pengikut setia. Hehe.
Terima kasih jugak buat semua yang sudi meninggalkan tapak2 kasut
blogwalking kat blog shad ni. Kamsahamnida.

Ps: Tadi sepetang, gi belajar mandu. Cikgu cakap, dah boleh test dah ni, nanti hari test jpj tu, kena cool je, jangan gabra gelabah, InsyaAllah semua berjalan lancar. And one more thing, ikut nasib jugak cikgu cakap, kadang tu, even kita dah cekap tahap petala kelapan pun, kalau Allah cakap, tak lulus, tak lulus jugak kan. Begitulah sebaliknya. Tawakkal kepada Allah. He.He. Doakan Shad ye. 

Lot's of Love from Shad,
16.1.2014. 8.07 pm

You Might Also Like

16 Comment

  1. Congrats Shad! Betul tu..penat otak klu cpuv ni x keluar2 kan...bila dah dpt rasa nak senyum jek memanjang hehe ;)

    ReplyDelete
  2. bestlah dapat CPUV! Saya ni masih tak faham apa tu CPUV -_-
    Btw, susah tak belajr memandu? bulan2 nnt nak belajar kereta. ^_^

    ReplyDelete
  3. Wow, tahniah dear =D
    Rezeki bulan Jan. Kiera belum dapat lagi. Huhuk . sobs :')

    ReplyDelete
  4. untungnya..saya ni masih ternanti-nanti ketibaan cpuv ni..huhuhu/..

    ReplyDelete
  5. @Linda terima kasih kak. senyum je ni shad mlm ni,
    @Nur Madihah ahha.. pm2, kita leh sembang panjang pasal cpuv ni. hehe
    @Maszie Fatah terima kasih..

    ReplyDelete
  6. @cik kiera terima kasih.. best belajar mandu, lelama belajar, rasa macam bawak basikal je. hehe.
    @are'na insyaAllah, esok2 mesti dapat jugak ni. ehehe

    ReplyDelete
  7. Assalam.. Kak Nas tak dapat2 lagi... Menunggu aje ni.. Hehe...Tahniah :)

    ReplyDelete
  8. @Nur Madihah worait, pm kat fb ye sayang.. shad share apa yang shad tau. hehe
    @Nas wsalam, hehe. InsyaAllah esok mesti ada punyalah.. Amin..

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah...tahniah shad!:) and all the best!hihi...

    ReplyDelete
  10. antara tips nk lulus..senyum sokmo kat pegawai jpj tu tau even dia buat muka ketat kat kita..hehe

    ReplyDelete
  11. @nana kimie terima kasih kimi.
    @Nadya Dyana kamsahamnida Nad
    @Lieya Von Jay tq kak. kejap lagi mesti dapatnye..
    @Atiqah Wadiah siyesly? hehe.. worait, akan dipraktis tips awesome ni.. hehe. tq darl,

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored