CUSTOM MADE STICKER KERETA

4:44 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

CUSTOM MADE STICKER KERETA


Anda ada kereta? Ada impian nak beli kereta? Saya ada impian itu. Dah ada kereta, mesti lah nak kasik cantik, kasi make-up kereta anda kan. Bagaimana? Ini jawapannya. Car Stickers Malaysia. Pleasure to serve you. Sangat berbesar hati untuk memberi perkhidmatan kepada anda. Kebiasaannya, pengguna lebih menggemari sticker dengan saiz dan design rekaan sendiri. Car Stickers Malaysia menawarkan Custom Made Stickers Kereta kepada pemilik kereta. 


Shad tertarik dengan costum made sticker kat atas ni. Sambil-sambil kita memandu, bila terpandangkan sticker macam ni, automatik dapat pahala. Awesome kan. Ada banyak lagi design menarik yang boleh mencuit hati anda dan sudah tentulah design yang direka oleh anda sendiri akan membuatkan anda tersenyum lebar. Boleh terus ke Website Car Stickers Malaysia (KLIK).

Apa yang Car Stickers Malaysia boleh beri pada anda?

1- Harga yang sangat berpatutan dan berbaloi.
2- Design yang sangat menarik dan colorful.
3- Serve you Ready Made and Custom Made Sticker.
4- Terdapat dalam pelbagai saiz.
5- Perkhidmatan yang cekap.
6- Dipercayai oleh pengguna.

Apa Kata Pengguna?




Maklumat Lanjut/ Tempahan

Jangan lepaskan peluang untuk memiliki sticker kereta 
rekaan sendiri untuk kereta anda. 


Untuk tempahan dan sebarang pertanyaan boleh berhubung melalui,

No Telefon: 010-2255485 / 012-6953385
Instagram Car Stickers Malaysia: car_stickers_malaysia.
Servis: Printing car Sticker dan sticker biasa


Contest SEO Car Stickers Malaysia ini di anjurkan oleh Farisya Anastasyia

Wanna join? Klik Here
Lot's of Love from Shad,
17.1.2014 | Friday | 4.44 PM

You Might Also Like

17 Comment

  1. sempoi habis r entry ni..hehhe

    p/s : wahh rajinya shad join gveway pe sume skunk..shad,btw sory late respon dgn ole2 korea syad tu.. Sya suka sangat,siap simpan elok2 aw,n i wish 1 day,sya plak akan sampai korea plak..big tq n hug from ur blogger friend :)

    ReplyDelete
  2. @Sya Chot .. tq so much darl..
    Ps : shad baru je habis exam sya, tu yang rajin tu.. hehe. As long I'm in ur mind, that makes me feel good. I'm hapy when u r hepy. Aminn, shad doakan sya dapat jejak kan kaki ke Korea.. Kasih accepted..

    ReplyDelete
  3. menarik design stickernya kan sha..ada bermacam design..juz pilih mana yg kita suka jer...ala2 beli kek raya tu..hihi..main tunjuk2
    Custom Made Sticker Kereta menyerlahkan kreativiti anda!!

    ReplyDelete
  4. heee...good luck...
    http://www.munirahizzan.com/2014/02/custom-made-sticker-kereta.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum Shad
    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://www.azhafizah.com/2014/01/custom-made-sticker-kereta.html

    ReplyDelete
  6. salam singgah sini. kalau ada rezeki lebih nak buat sticker nanti. ;)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored