Giveaway Birthday Azhafizah

4:15 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Alhamdulillah, semalam ni last paper final exam for final year. Done all. Semoga ilmu yang belajar di bumi USIM selama hampir tiga tahun lebih ni dapat memberikan manfaat kelak. Cepatnya masa berlalu kan. Pejam celik- pejam celik, umur pun makin meningkat, tanggungjawab pun makin banyak. Allahuakbar. Semoga Allah permudahkan segala urusan kita semua. Amin.


Di kesempatan ini, memandangkan dah habis exam, Shad nak join Giveaway yang oshem ni sempena birthday Kak Fiza. Selalunya, kita bagi hadiah dekat birthday girl, ini birthday girl berbesar hati nak bagi kita hadiah. Opss.. birthday wife should be better. Hehe. Kak Fiza dah berkahwin ya anak-anak. Dulu sambut birthday sorang2, sekarang sambut birthday pun berdua.*Sweet okey. Semoga nanti, dapat sambut birthday bertiga pulak. Wish u have a cute baby soon. Amin. Selamat Ulang tahun Kelahiran Kak Fiza. *Shad wish awal-awal*

Okey, Shad ni mula la, bila dah banyak masa gini, menaip entry mesti berkajang-kajang. Kalau u all nak join giveaway awesome ni, klik ja banner kat atas tu ya. Ps : Terjah segmen n GA best : GA Handphone (2.3k) | Mini GA Bookmark Limited Edition

Lot's of Love from Shad,
14.1.2014

You Might Also Like

13 Comment

  1. gudluck kak shad! nanti bila birthday akak buatlah birthday giveaway camni jugak ea. hehe :D

    ReplyDelete
  2. goodluck shad..bestlah dah abis exam kan?

    ReplyDelete
  3. InshaAllah..aminnn..Terima kasih banyak² Shad.Wallpapaer dah send via email.All the best then :)

    ReplyDelete
  4. Singgah...dari segmen yang sama
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum..datang sini singgah sambil blogwalking dari segmen yang sama..(:
    http://fiqahhamed.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html
    Good luck dan selamat bersegmen

    ReplyDelete
  6. hai shad..dtg berkunjung dr GA yg same...:)

    ReplyDelete
  7. Singgah dari GA yang sama. http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete
  8. oshin menyinggah kejap....

    good luck !!!

    http://gurlgemini.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. dri ga yg sama..
    http://muslimahsejati96.blogspot.com/2014/01/giveaway-birthday-azhafizah.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored