HAPPY NEW YEAR GIVEAWAY by TASHA & CIK AKIE

12:11 AM



*klik banner untuk join*
Di lanjutkan sehingga 31/1/14

Happy New Year Giveaway ditaja oleh Tasha & Cik Akie

PEMENANG BERDASARKAN:
TOP REFFERAL
RANDOM
Antara hadiah menarik adalah.. 
Collagen eye mask & face mask , Bantal Felt (9incix9inci) , Red Pomegranate Lotion , felt rose brooch , quiling bookmark , Baju, keychain dari bandung , pen dari bandung, Komik detective Conan , Novel tanda tangan penulis , penanda buku , Top up RM10 x8, topup RM 5 x14
dan pelbagai lagi hadiah menarik menanti anda..

Azam tahun 2013 yang dah tercapai :

*Dean List. Alhamdulillah, succeed gak akhirnya.
*Fly to Korea. Alhamdulillah, dapat gak jejak ke Bumi Korea early November lepas.
*Driving license. Alhamdulillah for that. tinggal nak test JPJ ja, 23.1.2014 ini.
Mintak-mintak la lulus. Nanti senang nak bawak mak pegi pasar beli ikan.
*Dapat dah external Hard Disc sebijik. Mini Station - Buffalo 1 Tera.

Azam tahun 2014 saya ialah :

*Nak sambung azam 2013 yang tak tercapai lagi. 
*Nak samsung tab sebijik + DSLR sebijik.
*Nak Fly ke Korea once again. -Masih dalam perancangan + kumpul duit.
*Nak cari menantu sorang bagi kat mak ngan ayah. Hehe.
*Nak cari partner + kumpul modal buat bukak business lepas habis praktikal,
Jun 2014 nanti. May Allah bless and ease everything.
*Bayar hutang PTPTN

Azam sepanjang hidup:

- Nak bahagiakan mak and ayah. Jadi insan berguna.
- Jadi hamba yang taat kepada Allah.
- Nak jadi pelari pecut nak kejar syurga Allah. Amin.


All of that, kita hanya mampu merancang, Allah yang berkuasa menentukannya.
Yang penting, kita berusaha sekuat mungkin sebab kejayaan takan datang
bergolek-golek macam tu saja kat kita. Kan.

Done join giveaway ni. Tak tau lah kenapa sekarang ni, mood nak bergiveaway dah makin melayang, makin tercampak ke laut. Sebab ape tah. Hehe.. Okey, enough mumbling, nak join giveaway ni, KLIK banner kat atas ya. 

With Love, Shad.
16.1.2014.1211am

You Might Also Like

3 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored