Review T-shirt Mudah Terengganu

2:11 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Bersempena dengan 1st Mini Giveaway 2014 yang bermula pada 24.1.2014 baru-baru ini, dengan berbesar hatinya, Shad nak review and share dengan anda semua the detail bout sponsor-sponsor yang sporting yang sudi memeriahkan Giveaway Shad kali ini. Belum Join? KLIK SINI untuk join ya.

Review T-shirt Mudah Terengganu


T-shirt Mudah Terengganu menyediakan perkhidmatan :

1. Percetakan Pakaian
2. Percetakan Cenderahati
3. Menjual Peralatan Silk Screen

T-shirt Mudah Terengganu pakar dalam pembuatan t-shirt printing atau cetak t-shirt mengikut citarasa dan design pelanggan. T-shirt Mudah Terengganu juga membuat cetakan pada mug (mug printing) dengan harga murah selain menjual barang-barang silkscreeen printing. T-shirt Mudah Terengganu memang awesome and trusted, fanpage fb T-shirt Mudah Terengganu dah mencapai 20K uoll. Jom terjah testimoni dari pelanggan T-shirt Mudah Terengganu, KLIK SINI untuk more testimoni.


Jika anda berniat atau berhajat nak dapatkan t-shirt yang anda design sendiri dengan harga yang berbaloi, ataupun berminat nak membuat cetakan pada mug, boleh terus terjah T-shirt Mudah Terengganu. Perkhidmatan mereka juga sangat tip top. 

For more detail : 

Facebook :


Contact :
e-mail : rayyantshirt@gmail.com
Phone : call/sms 019-9824538 (Pn. Nisa)
Address : 4581, Aras 2, Jalan Telaga Papan 1, 24300 Kerteh, Terengganu
Business Hours : 10.00am to 6.00 pm | Sunday to Thursday

Terima kasih kepada T-shirt Mudah Terengganu kerana sudi menjadi salah seorang 
sponsor untuk Giveaway Shad ni. T-shirt Mudah Terengganu nak beri pada anda 
T-shirt macam gambar kat bawah ni. Lawa kan. kalau nak, jom la join


T-Shirt (Saiz M) x1 dari T-shirt Mudah Terengganu

You Might Also Like

3 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored