Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

4:30 PM

Greetings and Assalamualaikum.
Jining another segment. Love blogwalking much.

Mai dekat! Mai dekat! Ni segmen cari kawan, bukan segmen cari jodoh...hehe

Lately ni sally jarang blogwalking sebab sally dalam mood final exam...sebab tak nak hampakan korang...Sally buat satu segmen...sambil korang cari kawan, sally blogwalking...okay tak ni..?

http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan

Syarat-syaratnya:
  1. Follow blog Sally, Add To Circle Google+ Sally, Follow Twitter Sally dan Like Fanpage Sally
  2. Buat satu entry bertajuk Segmen Jalan-Jalan Cari Kawan.
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.
Segmen ini akan berlangsung dari  12/1/2014 sehingga 22/1/2014 (10pm)

2 orang blogger yang bertuah akan menerima hadiah saguhati
(undian melalui random.org)

My saying : I'm looking forward to this segmen and have a big hope that we can have a nice blogwalking time together and keep in touch. I'm very pleasure if you followed my blog, suppose if you don't mind. Really looking forward to this segment. You know, I'm just wondering that,


That's all from me. Lot's of love from Shad. No offend ya.

You Might Also Like

22 Comment

  1. Jln2 cari kawan kt sini,jumpe da..follow sekali x)

    ReplyDelete
  2. Singgah dan follow dari segmen yang sama. Jemputla datang site kita pulak yea :)

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama. salam kenal .
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  4. Jalan-jalan cari kawan, tambah kenalan.
    Salam ukhwah dan selamat berkenalan. ^^

    Dari segmen yang sama. -->http://aejarstories.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  5. salam..hi shad..akak balas kunjungan..:)

    ReplyDelete
  6. abak bals kjungan..rpnya dah follow sini..

    ReplyDelete
  7. terima ksih sudi siggah blog saya

    dr segmen yg sama

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan-sally.html#comment-form

    http://iyqa92.blogspot.com/2014/01/handphone-giveaway.html

    ada masa singgah2 la blog saya

    ^_^

    ReplyDelete
  8. membalas kunjungan dari segmen yang sama.. all the best.. :D

    ReplyDelete
  9. Salam Shad, membalas kunjungan :)!

    Nak tanya, macam mana buat bahagian 'Buat Duit On<3' tu? Ada tutorial tak? Sebab terer la boleh letak gambar banner seblah-seblah berasingan. :D

    ReplyDelete
  10. Salam Ukhuwwah, kunjungan balas dari Senikk.Terima kasih.. ⇨ºSenikkº

    ReplyDelete
  11. salam kenal.... dari segmen yang sama. follow sini.

    http://suehanasuha.blogspot.com/2014/01/segmen-jalan-jalan-cari-kawan.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yang sama jugak gud luck ea ? :)

    ReplyDelete
  13. Saya Nasz. Salam perkenalan. Saya singgah sini dari segmen yang sama.

    Jemput ke blog saya ye?

    From,

    Nasz

    www.nasznadzeri.com

    ReplyDelete
  14. Hai! Sorry lewat sally blogwalking..hihi..
    Tuan punya segmen singgah jalan-jalan…sally follow kalau belum follow…kalau takde tu tandanya dah follow lama dah..hehehe… Jangan lupa jalan-jalan kat blog kawan-kawan lain ye… ^_^
    Salam perkenalan daripada Sally Samsaiman

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored