Thanks for the Gifts

8:58 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Alhamdulillah, kita dapat hadiah lagi. T-shirt tu.. Suka sangat sebab kita memang suka kumpul t-shirt pun. Hehe. Kali ni dapat gift ni from Giveaway Akhir Tahun Hotlips Corner. Terima kasih bebanyak. Lain kali akak buat ga, shad join lagi. Hehe.


Terjah blog penganjur : http://hotlips-yuya.blogspot.com
Fanpage Hotlips Corner : 
                         


Dua-tiga hari lepas dapat surat cinta dari Blogger Mad. Opps. Sory adek, kidding2 aje. And terima kasih sebab sudi exchange card dengan akak. Hehe. Dan jugak, dapat card from wawa. Blogger Wawa ni sama kos dengan Shad dekat USIM. Hehe. 


Terjah mereka,



Serious entry ni bukan nak menunjuk taw, ini untuk appreciation to penganjur dan mereka yang sudi exchange name/blogger card. Terima Kasih. 
Ps: Jelez tengok bloggers update entry dapat BE baru untuk 2014. Kite tak dapat lagi. 


You Might Also Like

6 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored