Alahai, Cantiknya Dress ni!

10:46 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.
23.2.2014

Malam-malam yang sunyi gini kat rumah sewa, memang sedap sangat lah kalau bagi bantal kan. Siang dah letih bekerja, malam memang mintak rehat.. Memandangkan jam pun macam awal lagi kan. Rasa besalah lak nak tido. Malam masih muda katakan.


Dah, alang-alang online ni, shad memang suka sangatlah kalau nak usha-usha dress, jubah and t-shirt online. Nah, giving you all, especially girls yang kaki online shopping. Lolipop Dress.. 


Lawaa kan. Tengah Sale ni you all. RM70 and free postage. Shad nak grab dua kaler kat atas ni.. Hehe.. Banyak lagi design-design lain kalau nak cuci-cuci mata tu. Jom terjah!

Cantik kan Lolipop dress ni. matching sangat kaler dia.

Okey, cantik jugak yang ni kan

Memang rambang mata kot. Dah alang-alang uoll dapat duit BRIM tu, jom kita shopping. Hehe. Kat bawah ni, ada satu design lagi, sesuai untuk bakal-bakal ibu. Breastfeed dress ni. Cantik jugak dia punya kain.


Yang ni pulak fishtail shiffon cross. Lawa jugak
Banyak lagi design-design lain. Harga tengah sale ni ha. Jom reramai terjah Kejora Chantiq. Rugi lak kalau tak borong kalau dah tengah sales gini kan. Hehe. :D

RM50 Free Postage

Page :


Ps: Shad sharing-sharing saja ni. Dah alang-alang Shad duk usha-usha sambil beli, share sekali kat sini. Ada yang berkenan, leh terus pi kat Kejora Chantiq.

You Might Also Like

18 Comment

  1. cantik..ciksiti paling suka yang bawah sekali tu...warna biru plak tu...mmg feveret la kot...hee ^^

    ReplyDelete
  2. waaah mmg tersangat cantik!lolipop dress mmg gojes lah :)

    ReplyDelete
  3. @eimah siti biru pun feveret shad gak. hehe.
    @shahida rahim setuju!! lawa gabungan kaler dia kan..

    ReplyDelete
  4. Waaa..memang cun la baju tu,
    Nak beli ke tak nak beli ke tak..tgh sale..
    Wahahaa..kopak duit T-T

    ReplyDelete
  5. @mirza syazwina hehe. bersam-sama lah kita lepas ni makan megi sbb det dah kopak. hehe :D

    ReplyDelete
  6. heee semuacantik hihihih
    sabor jelah hehhehe <333

    ReplyDelete
  7. untung la akak dapat duit BR1M.. kite ni dh habis sekolah duit ape pun x masuk.. huhu.. pi sekolah dpt la juga biasiswa.. tapi lawa la dress kat atas tu.. seriusly rambang mata tengok dress tu..

    ReplyDelete
  8. mmg nampak cantik...hihihi...takkan beli dua je..? :P

    ReplyDelete
  9. @Akeyla Azmi hehe.. tak leh sabo dah. hehe.
    @dia nadia eh, sis pun tak dapat BRIM darling, tapi dapar vaucer buku. hehe..

    @Sally Samsaiman hehe. grab lima pasang.. :D

    ReplyDelete
  10. yg last tu suka... tapi akkni online shopping kirang sikit lah...hheee

    ReplyDelete
  11. Cantik .
    Yana pun suka pakai dress-dress macam ni.
    Nampak lebih ladies/feminine gitu. hee :D

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum shad, wahh lawa gila. melting tengok, tapi gaji takda nak beli... huwaaa T___________T lanje sepasang shad.. kihkih

    ReplyDelete
  13. cantik sgt! seriusly teringin sgt nk beli ..tp xberani nk beli on9 . sbb xpernah beli secara real..tkot slh size..=)

    ReplyDelete
  14. cantik.tp anis ni badan kecik. susah nak carik size. hee

    btw jom bca entri saya. Kot2 kita ada masalah yang sma

    http://anisninja.blogspot.com/2014/02/hang-ada-kelemahan-dan-aku-dah-nampak.html

    ReplyDelete
  15. fuyooo. kalau cha jadi shad memang rambang mata nak beli. semua cantikk!

    ReplyDelete
  16. @sha dhira hehe.. ingatkan akak dapat duit BR1M..

    ReplyDelete
  17. semua cantik2...tp skrg kekurangan duit plak...nak jugak...

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored