Cash out Kali Ke-3 8share

11:08 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Jana income dengan 8share. This is my 3rd time cash-out 8share.
Sambil-sambil online bukak facebook tu, apa kata kita jana pendapatan sampingan.


Walaupun tak banyak mana (RM99.00), tapi okeylah kan, buat bayar broadband tiap-tiap bulan. Top-up handphone RM30 ringgit sebulan. Cukuplah tu kan. Alhamdulillah. Yang bestnya 8share ni, dia terus bank-in masuk dalam account bank kita. InsyaAllah trusted. Sapa-sapa yang tak daftar lagi, jom la daftar. Boleh KLIK SINI untuk daftar. Kat sini Shad ada buat tutorial untuk lebih penjelasan. KLIK SINI -> Daftar 8share tambah duit poket. Contoh iklan dia nanti, macam ni lah, letak dekat blog pun boleh, share dekat facebook/ twitter dan media sosial yang lain.

Lot's of Love from Shad,
19.2.2014

You Might Also Like

13 Comment

  1. Your 3rd time cashing out? Woaahhh now im so jealous -.-"
    Congrats xD

    ReplyDelete
  2. bestnya... dah 3 kali cash out.. y sy punya baru sekali cash out lepas tu dh tak pernh naik...

    ReplyDelete
  3. Banyaknya..jeles...

    sy xgerak2 pun

    shafiqhashim.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. serius adik buat zam tertarik.. huhu.. appn 99 ringgit tu banyak dik.. leh gak guna buat bayar separuh harga tiket kpl terbang tambang murah

    ReplyDelete
  5. Hye, saya suka baca blog awak, baru2 ni saya baru blog harap awk boleh singgah dan follow blog saya. awksweetgitu.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  6. tahniah sha..byk tuuuu..alhamdulillah

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored