First Day Praktikal

11:43 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Alright then, hari ni hari pertama berpraktikal. Pagi yang indah. Sebenarnya a little bit kelam-kabut here and there. Gigih ni pakai baju paling baru, they said, first impression la kononnya. Tapi memenag betul pun kan, kena la nampak smart kan. Hari pertama tu.


Staf-staf kat sini semuanya ramah-ramah belaka. Serious, ramah sangat. Hehe. Kita pulak yang jadi malu nak having conversation. Untuk first day ni, tak da buat apa-apa pun, just talking this and gossiping. Untuk hari pertama ni, boleh la. So far so good. Keje ada sikit saja, dia kasik chance dulu hari first ni, rehat puas2 lu katanya, esok-esok ni banyak keje nak bagi ni ha.. hehe.. Ok lah youall.. nak masuk tido da.. Esok kena punch card sebelum jam 7.59pagi.. hehe..

Ps: Segan nak letak gambar :p

You Might Also Like

8 Comment

  1. teringat pulak time praktikal tahun lepas..first day memang best

    ReplyDelete
  2. @Aswan Azmy first day maybe, next day macam banyak keje ja kan. hehe
    @Amir Khalis terima kasih Amir :D

    ReplyDelete
  3. heeee.....enjoy ur practical dear:)

    ReplyDelete
  4. Oh good to know that, good luck for the rest of your time there ^^
    Enjoy n Fight!

    ReplyDelete
  5. @nana kimie I'll.. hehe, TQ
    @amal TQ so much dear :D
    @Razi ten I'll. Enjoying n fighting! Thank You in advance Razi ten :D

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored