Last Day untuk submit entry 1st Mini Giveaway by Shad

3:11 PM

Greeting and Assalamualaikum to all.

Entry ni ditaip dengan kadar laju tak tengok keyboard. Hari ni actually ada program fakulti, itu yang ada dekat bumi Nilai ni. Semalam sempat lagi jenjalan kat Jalan TAR sana.


Nak jemput kepada semua yang belum join lagi Ga Shad ni, untuk sama-sama join. Tamat malam ni tau. Shad terima entry Giveaway anda last pada jam 11.59 malam ni. Bagi yang dah join, malam nanti shad update senarai peserta dan blogwalking sekali. Sila pastikan anda mengikut segala syarat yang ditetapkan.

Terima kasih buat semua yang sudi join dan support ga Shad ni. Thank You uoll. :D

You Might Also Like

5 Comment

  1. mesti ramai yang join..tak ingat dah join ke belum..hihih

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum dan salam singgah petang...selamat bersegmen dan semoga berjaya..

    ReplyDelete
  3. done checked..list name pun dah checked da..tq shad :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored