Payment Advice First dari Nuffnang

12:58 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.


Pagi tadi, check gmail, ada e-mail from HSBC la u all. Payment Advice considering the cashout from Nuffnang. Setelah sekian lama duk tunggu, akhirnya tiba jugak masa yang ditunggu-tunggu tu. 

Paymen History Nuffnang ni Shad cashout pada 6 Dec 2013. Status kat situ masih unpaid. Next time dia update la kot.


Yang ni pulak, payment advice yang baru dapat dekat e-mail pada pagi ni, 5 Feb 2014. Cukup tiga bulan u all. MYR 123.55. Alhamdulillah. This is my first time cash out from Nuffnang. Tunggu check sampai rumah, then kita pi tunai la dekat HSBC Bank. 

Tekan untuk Zoom

Yang ni pulak, current earning Shad lepas cash out bulan 12 tahun lepas. RM19.48. Sejak dua menjak ni, nampak tak betapa Nuffnang ni agak kedekut sikit nak bagi iklan. Ke blog Shad je.


Done entry Nuffnang hari ni. Semoga rezeki ni berkat. Terima kasih juga kepada anda semua. Tanpa anda, tak de lah payment advice ni. Hehe. Tq.

You Might Also Like

18 Comment

  1. Assalamualaikum shad. wahh banyaknya. murah rezeki kamu. hehee

    ReplyDelete
  2. wah wah
    byk tu
    blnje coolblog 1 ..hehe
    tahniah
    nuffng xdpt sponsor juta2 lagi tu
    nnti ada, msyuk la sket kita :)

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah shad. banyak tu. nuffnang tahun ni mcm merajuk sikit. susah nak nampak iklan singgah. huuhu

    ReplyDelete
  4. wan pun dah terima email dari HSBC pagi tadi..tak sabar nak tunggu cek sampai..

    ReplyDelete
  5. wah best nye...sis masih menanti he

    ReplyDelete
  6. syukur alhamdulillah. rezeki syg. PG pun dapat email yang sama pagi ni ;)
    PG isi tabung kat sini sekali ;)

    ReplyDelete
  7. Wow. Bnyak mashuk shad. Tahniah, rezeki Shad :)

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah..rezeki...bolehlah belanja :)

    ReplyDelete
  9. banyak betul duit tu. semoga terus maju ye. :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored