Redeem Power Bank dari WhoHAA

12:29 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.
22nd February 2014

Dua-tiga bulan lepas, Shad ada buat entry cerita pasal WhoHAA.com ni. KLIK untuk lebih info. Makanya, Shad teruja sangat bila dah cukup 5800 point. Terus Shad redeem power bank dari WhoHAA

Processing dia memang tip-top lah. Dalam sehari hari bekerja lepas redeem tu, Shad tengok status dia masih pending. The next day terus status shipping information tu betukar processing. Memang cepat betul dia buat keje kan. 

Processing - Status
Shipped - Status

Via e-mail pun WhoHAA update dengan kita taw. Happy habis la bila dia tulis, your redemption item had been successfully delivered.


Dapat kaler pink gitu.. Ini yang bersemangan nak kumpul point bebanyak ni. Anda nak jugak? Jom KLIK sini, siap bagi tutor lagi cara nak daftar taw. Hehe.


Ps: Selamat berhujung minggu semua. Time cuti gini barulah leh balas jejak2 dari anda. Tunggu ya, Shad terjah. Terima kasih sudi drop by kat blog Shad ni. Yang mana tak tuntut hadiah 1st Mini GA by Shad, sila berbuat demikian ya. Kalau tak, hadiah anda BURN. Senarai Pemenang, SINI ya.

You Might Also Like

10 Comment

  1. wah, bestnya! point saya masih tak cukup nak redeem barang lagi. tahniah ye ^^

    ReplyDelete
  2. comey2!hihi..tahniah jugak dear:)

    ReplyDelete
  3. Mari join GA pertama dari Aniss !! :) Jangan lupa, ajak ramai lagi ye :)
    - inicaraaniss.blogspot.com -

    ReplyDelete
  4. Mari join GA pertama dari Aniss !! :) Jangan lupa, ajak ramai lagi ye :)
    - inicaraaniss.blogspot.com -

    ReplyDelete
  5. wahh bestnya kak shad.. huhu. point org xcukup sgt3 lagi nk redeem pape.. haha. tp hari tu dpt bonus point 1000 lebih... melompat kejap. haha.

    ReplyDelete
  6. Salam ukhuwah dan selamat berhujung minggu..

    ReplyDelete
  7. 1st time tahu pasal ni dik.. thanks utk info ni ;)

    ReplyDelete
  8. Comeynya power bank. Hihi :)
    Nak kumpul point banyak2 jugak lah camni. Makin bersemangat pulak rasanya. Hihi :D

    ReplyDelete
  9. dah pm sponsor cuma blom ada respon lagi dr sponsor :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored