Review R Series Luxury Set from Cosway

12:57 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

R series Sweet Seduction of Everlasting Romance

I'm happy to share with readers and uolls today bout R Series Luxury Set from Cosway. Pinky-pinky uolls. Indulge your body in this luxurious personal care range, delicately fragrances with the timeless scent of everlasting romance. Recapture the sweet moment and exquisite joys of first love.

R Series Luxury Set


R Series Luxury Set from Cosway consists of Body Spray, Body Powder, 
Deodorant, Hand & Body Lotion and  EDP Spray.

Normal Price for R Series Luxury Set : RM 65.80
I bought this R Series Luxury Set for RM29.90 only.
 Whoaa, tengah campaign murah ni. Price on February-March 2014 
(50% discount + member price). Terus grab, tunggu lagi kan.


1 - Hand & Body Lotion
2 - Deodorant
3 - Body Spray
4 - Body Powder
5 - EDP Spray

Normal Price for each of the product. Peninsular / Sabah Sarawak.

Body Spray
Code: 78114 (75ml)
A luxuriously fragrant, deodorising body spray that awakens the feminine senses and keeps body beautifully scented for refined confidence all day long.

Body Powder
Code: 78115 (100g)
An irresistibly soft and velvety body powder that helps body stay comfortably fresh and dry for day long confidence. Leaves skin silky to the touch.

Deodorant
Code: 78116 (50g)
An alcohol-free deodorant that keeps body softly scented for hours. Contains natural deodorizing properties that provide lasting protection against body odor.

Eau de Perfume
Code : 78148 (30ml)
A sensually romantic fragrance that recaptures the sweet moments and exquisite joys of true love found. Its smooth, alluring blend of velvety woods, extravagant floral and seductive musk evokes the indescribable feeling of love that's essentially romantic. Embrace the passion and magical moment of Everlasting Romance. Comes in an all-new, elegant perfume bottle that resembles the pure femininity of a sensual woman.

Hand & Body Lotion
Code: 78117 (200ml)
A lightweight, non-greasy lotion that absorbs easily onto skin. It contains a unique blend of natural emollients and conditioners that provides lasting hydration for supple skin.


Told uolls, wangi sangat dia punya bau. Seriously.
Kalau buat giveaway hadiah R Series Luxury Set ni agak2 ada orang nak tak. Hehe.

Lot's of Love from Shad, 18.3.2014

You Might Also Like

16 Comment

  1. waah buat2 nnt kita join!hehe
    yang lotion tu kita penah guna memang wangi..terbaiklah!

    ReplyDelete
  2. pernah beli set ni..yg cepat sngt hbis perfume dia..yg paling lmbat losyennye..huhu..mmg wangi!

    ReplyDelete
  3. op kos nenot nak......sebab saye peminar sedia losyen pink nie..kalau dapat 1 set free...wahhhh,bestnye

    ReplyDelete
  4. Syaza pun guna produk R Series ni. Sama macam Shad juga beli dgn harga Rm 29.90. Seriously, produk ni wangi sangat ^^

    ReplyDelete
  5. Serius losyen pink uh memang wangi gilaaaaaaaaaaa . Kawan kita dah penah pakai tau tau . nak nak !

    ReplyDelete
  6. R series ni ade promosi lg x ....

    ReplyDelete
  7. R series ni ade promosi lg x ....

    ReplyDelete
  8. R series nie skrg brpa harganya....

    ReplyDelete
  9. R series nie skrg brpa harganya....

    ReplyDelete
  10. hai shad, saya citra dari indonesia. saya mau bertanya sedikit tentang r series hand body ne. ada tak efek pemakaian jangka lama. thank u

    ReplyDelete
  11. Hi Sobat, maaf menggangu..
    Saya mau ngasih tau aja nih ada aplikasi yang KEREN BANGET yang mungkin kamu belum tau namanya APLIKASI BEBASBAYAR!!

    Sekarang saatnya beli pulsa, kuota, listrik token, bpjs, cicilan, asuransi, voucher game, pdam, dlll pake aplikasi BEBASBAYAR! karena apa? Karena..

    👉Daftarnya GRATIS tidak pake lisensi2, NO MONEY GAME, NO SKEMA PIRAMIDA KANAN KIRI!!

    👉Harga pulsa LEBIH MURAH selisih, Rp1rb - 4rb dengan loket atau minimarket, bisa dicek di aplikasinya.

    👉Pembayaran listrik, token, bpjs, wifi, dll LEBIH PRAKTIS, dan ada 250 jenis pembayaran LEBIH LENGKAP!

    👉 Bisa isi saldo melalui Alfamart, PRAKTIS tanpa harus ke atm dan tanpa punya rekening bank!

    👉 BISA cetak struk setiap transaksi,

    👉Legalitas perusahaan jelas dan sudah tersertifikasi ISO 27001

    👉Selalu ada CASHBACK hingga Rp2.200 disetiap transaksi.

    👉Di dalam aplikasi bisa chat sesama member juga seperti whatspp, dll.

    👉 Dengan upgrade ke account premium saldo bisa ditransfer ke rekening bank, dan bisa mendapatkan Cashback yang lebih besar, biaya upgrade 150rb ajaa.. (upgrade premium bersifat pilihan terserah juragan😁)

    👉 ADA BONUS KOMISI hingga 10 JUTA RUPIAH setiap bulan dari sistem afiliasi bagi yang mengajak orang menggunakan aplikasi BEBASBAYAR, tapi komisi didapat dari setiap transaksi pengguna aplikasi yah bukan dari mengajak orang dengan beli lisensi2an karena DAFTARNYA GRATIS jadi NO Money Game!

    DAFTAR DISINI 👇👇
    daftar BEBASBAYAR disini GRATIS
    Atau
    daftar BEBASBAYAR disini GRATIS

    Sponsor ID : 12448630

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored