SlimFast Diet Produk Back to Shape yang Berkesan

12:29 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Slim Fast Diet Produk Back to Shape yang Berkesan


Greetings and Assalamualaikum to all. Baru-baru ni Shad dapat sekotak  produk SlimFast Diet from blog Kak Mia Liana. Alhamdulillah, rezeki untuk mak. Mak Shad nak sangat kurus, biasalah suri rumah, dalam hati tu nak sangat-sangat kurus, tapi tak berapa arif produk mana yang sesuai dan berkesan. Berbunga-bunga hati mak bila Shad bagi produk kembali ramping ni. Jom kita review sedikit mengenai produk ini.


Informasi SlimFast Diet :

Formula Slimfast diet ini diperkaya dengan kandungan organik seperti raspberry, apple fiber, psyllium husk, oligo, collagen, orange de, acaiberry, grape seed, garnicia cambogia, hoodia, cassia angustifolia, l-carnitine, minerals dan vitamin. Slimfast diet dapat membantu menurunkan berat badan dengan pantas dengan 6-8 kilo mengikut tempoh serta metabolisma seseorang. 

KLIK UNTUK TUMBESARAN

Kandungan ramuan Cassia Augustifolia dan Psyllium Husk dapat membantu membersihkan kolon serta menggalakkan penurunan berat badan yang berterusan malah mencantikan kulit dengan adanya vitamin dan mineral. Gabungan Acai Berry dan Collagen dapat menyumbang nutrisi yang diperlukan tubuh semasa proses penurunan berat badan. Malahan kandungan Apple, Raspberry dan Ekstrak oren yang kaya dengan vitamin A,C dan E dapat memperbaiki struktur kulit dari menggeleber dan berkedut.

Macam Raspberry je kan.. Yang ni bayam batu, kebetulan semalam,
jiran bagi untuk buat ubat. Teringat pulak SlimFast Diet yang rasa raspberry ni.

Penggunannnya adalah memastikan anda tidak berlapar semasa didalam proses diet. Untuk proses penurunan yang lagi cepat lagi berkesan, lebihkan makanan yang berprotien seperti ayam, ikan, daging, telur, seafood dan sayur. Kurangkan memakan makanan yang berminyak, susu, gula, berkanji, gandum dan beras untuk mendapatkan kesan yang optima. Minumlah air kosong 2-3 liter sehari supaya lemak yang dibakar dapat keluar dari badan melalui air kencing dan peluh. Penggunaan yang berterusan dapat dapat membantu anda mendapatkan berat badan yang ideal, meningkatkan dan menyeimbangkan hormon sekaligus memelihara keseimbangan kesihatan secara menyeluruh.

SlimFast Diet (SFD) dapat : 

+ Mengempiskan Perut Buncit
+ Melegakan Sembelit
+ Memantau Selera
+ Memberikan Rasa Kenyang
+ Menyediakan Supplement Terbaik Tubuh
+ Memberikan Tenaga
+ Menyingkirkan Bonjolan Lemak Hodoh
+ Mengurangkan Pembendungan Air
+ Meningkatkan Metabolisma
+ Menghilangkan Toksin Berbahaya
+ Menganjalkan Kulit
+ Kulit Lebih Sihat Berseri


Bagaimana SlimFast Diet dapat membantu menurunkan berat badan anda?


Cara Pengambilan :

Slimfast Diet sesuai untuk para pengguna yang berumur 18 tahun ke atas serta Ia sesuai untuk lelaki dan juga perempuan. Berat yang melebihi 75kg disarankan mengambil 2x sehari sebelum makan sarapan atau tengah hari atau malam. Berat yang bawah 75kg boleh ambil sekali sehari sahaja. 

Harga :

RM45 (SM) RM49 (SS) untuk sekotak (10 sachet)

Cabaran 10 hari bersama SlimFast Diet My Beauty Herbs :

Di awal pengambilan SlimFast Diet, kerap kali juga mak masuk ke tandas, proses pembuangan toksid dalam badan sedang berlaku lah tu kan. Ternyata, pengambilan Produk SlimFast Diet ni memang mengenyangkan. Mak Shad makan nasi sikit sangat. Kenyang katanya. Even makan nasik yang sikit tu, mak nampak bertenaga, kalah Shad yang muda ni. SlimFast Diet memang terbaik! Harga pun, harga mampu milik.


Mak cakap lagi sambil senyum-senyum, "Sekotak SlimFast Diet dah boleh turun sampai 4kg, kalau dapat lagi 2-3 kotak, confirm langsing, memang dapat body shape yang mak diimpikan. Berkesan jugak ya produk kurus ni, lagipun rasa dia sedap sangat. Masam-masam manis buah." Shad pun apa lagi, support my mom, "Nanti kita order lagi ya mak." Shad hepy sangat sebab dah buat mak Shad hepy. Mak siap nak syorkan dekat kawan-kawan dia lagi. Hehe

Berat mak sehari sebelum pengambilan SlimFast Diet : 70kg.
Berat mak selepas pengambilan 10 sachet SlimFast Diet : 66kg.

Perubahan ketara : 
- Berat badan turun 4kg dalam masa 10 hari.
- Rasa lebih bertenaga.
- Rasa kenyang sentiasa.
- Perut lebih kempis.
- Selera makan pun dah consistent. Rasa eager nak makan banyak tu dah tak ada.

Snap from far. Okey, betul la my mom nampak lebih kurus. Awesome!
Rasanya setakat ini review pengambilan produk SlimFast Diet dari Shad. Terima kasih My Beauty Herbs, SlimFast Diet dan Blogger Mialiana  kerana merialisasikan impian mak Shad untuk kembali langsing. 

Maklumat :

My Beauty Herbs (002119891-M)
67- 1, Jalan Mahkota Residence, Bandar Mahkota Cheras,
43200 Cheras Selangor.

Hotline No : +6011 28090446
sales@mybeautyherbs.com.my

Website : http://www.mybeautyherbs.com.my/products/slimfast-diet.html
Facebook : https://www.facebook.com/mbherbs

Giveaway SlimFast Diet dianjurkan oleh mialiana.com dan ditaja sepenuhnya oleh My Beauty Herbs dengan hadiah dan wang tunai bernilai RM 3,600 untuk dimenangi.

You Might Also Like

23 Comment

  1. wah! Bagusnya! Boleh cuba ni.. ^_^

    ReplyDelete
  2. Tahniah Shad..ahniah juga kpd emak awak..ternyata SFD adalah cara untuk kurus dengan cepat . Semoga berjaya utk sesi seterusnya.

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum shad. wahh bestnya guna slimfast! hehe akak singgah menabung tesco sini~~~

    ReplyDelete
  4. salam. tahniah kerana telah berjaya membuat review produk slimfast diet.

    entri anda tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2014/03/giveaway-slimfast-diet-review-slimfast.html

    semoga berjaya di peringkat seterusnya. good luck!

    ReplyDelete
  5. tahniah dan gud luck!dari segmen yang sama http://nuyushahidarahim.blogspot.com/2014/03/kurus-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  6. goodluck

    http://mimbarhatiku.blogspot.com/2014/03/review-slimfast-diet-cabaran-10-hari.html

    ReplyDelete
  7. Wah wah wahh!!!
    Congratulations to ur mak!!! Hihihi. Qila pun dari Giveaway SlimFast Diet ni jugak heee~
    Best of luck!!!
    Harap mara lah ke next round kan :D :D :D hihi

    ReplyDelete
  8. Salam. tahniah... semoga berjaya ke perngkat seterusnya..

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2014/03/review-10-hari-bersama-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  9. SALAM,
    TAHNIAH kerana berjaya kurangkan berat badan..
    harap berjaya ke pusingan seterusnya ya..
    datang dari SEGMEN yang sama...

    http://www.ieyzartdsyahieyr92.my/2014/03/review-slimfast-diet-kurangkan-berat.html

    ReplyDelete

  10. Salam,wahh.. tahniah ya..kerana berjaya mengurangkan berat badan anda dengan meminum slimfast diet Semoga anda berjaya ke pusingan seterusnya. Jalan-jalan blogwalking dari senarai peserta Slimfast diet Mialiana.com - Salam ukhwah dari MyCherita

    ReplyDelete
  11. Salam.
    wahh selim la mak awk turun 4kg
    dr segmen yg sama
    good luck
    http://hazelmerah.blogspot.com/2014/03/kembali-ramping-dengan-slimfast-diet.html

    ReplyDelete
  12. wah..mak awk yg try..mmg cool..
    gud luck:)

    ReplyDelete
  13. Tahniah !! Dari cabaran yg sama .. dtg BW sini. Jom BW blog yana ^^

    nazlyizan.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. tahniah ya... http://www.mialiana.com/2014/04/giveaway-slimfast-diet-pengumuman.html

    ReplyDelete
  15. Tahniah dari PCL , Shadhira anda berjaya .

    ReplyDelete

  16. Hi hi hi kak Shad!!!!!
    CONGRATULATIONS YE :D :D
    YOU WIN1!!!! HEEE.

    ReplyDelete
  17. Salah satu cara diet memang dengan memangkas asupan kalori, nutrisi, dan gizi yang harusnya masuk ke dalam tubuh. Tapi hati-hati kawan karena kebanyakan cenderung diet ekstrem dan tidak sehat. Dari referensi yg aku baca ini bisa berbahaya, seperti lemah dan dehidrasi, gangguan siklus menstruasi dll
    Sumber: udoctor.co.id

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored