Perhatian Kepada Peserta Giveaway Simple2 by Shad

12:36 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Kepada Peserta Giveaway Simple2 by Shad, dan anda yang bakal join,
 Mohon jasa baik anda semua untuk follow syarat simple yang Shad bagi ya.


Shad mintak jasa baik anda ya. Yang anda klik2 tu, untuk 
duit postage hadiah uolls jugak..


Klik banner untuk ke entry Giveaway

Cara betul nak klik iklan2 tu. Ni tips bagi mereka yang suka
exchange-exchange link iklan jugak ya. Hehe.

1. Right klik dekat link iklan tu, then open link in incognito window.


2. Bila dah appear page link tu, sila tunggu sampai habis loading.
3. Done, Mudah sahaja kan. :D

Ribuan Terima Kasih Shad ucapkan buat anda yang sudi join GA shad ni.
Terima kasih sebab sudi support GA Simple2 Shad ni.

You Might Also Like

7 Comment

  1. Baru je join :)
    Dah follow semua syarat. Tapi link iklan 2 dan 3 tak boleh bukak.

    ReplyDelete
  2. apa2 GA...inform erk..saya sedia sponsor dan join.hahhaa

    ReplyDelete
  3. dah ikut semua syarat..tapi xpe nnt kita klik2 lg iklan2 tu ea :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored