WW : Sakura Malaysia di Kedah

10:34 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.

End of March First April 2014

Sakura Malaysia di Kedah. Kiranya tak yah pegi Korea, tak yah
pegi Jepun pun boleh la kan nak rasa suasana bunga-bunga berguguran tu ye.


Cantik sangat-sangat kan. Subhanallah.



Yang ni white color




Entry bergambar ^___^

You Might Also Like

14 Comment

  1. Subhanallah, memang indah dan cantik... fefeeling overseas giteww...

    ReplyDelete
  2. lama tak balik kedah.. waaa ni kalau tangkap gambaq dan tak habaq di kedah kompom org percaya kita pi korea kan hehehe

    ReplyDelete
  3. tak pernah tahu pon kat malaysia ada pokok macam nie..makin ramai yg post pasal pokok ni kan teringin nak bergambar jugak hehe

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum sha, alhamdullilah. Subhanallah. Cantik sungguh bunga sakura ni.. hehe untung orang Kedah. hihi singgah menabung lenovo sini~~~

    ReplyDelete
  5. Kat Putrajaya pun banyak tempat yg macamni. Memang musim bunga, cantik sangat2.

    *Singgah menabung mr.nuff colgate. Boleh klik balik kat sini: 3 Months FREE Surfing MAXIS . TQ.

    ReplyDelete
  6. byknya.. best kan
    nak kena balik kedah jugak la gayanya ni.hihi
    member2 asyik wassap je pitcher munge sakura ni.

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum . . samalah . . sini .. bila lalu bawahnya .. haih .. cantik sungguh . . nak nak bila dia ditiup angin gitu . . hehe

    ReplyDelete
  8. salam bloggers :)

    jemput join simple review segment by aliyah :) tinggal beberapa hari shja lg.
    :http://aliyahsyofia.blogspot.com/2014/04/simple-review-segment.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored