Pencarian Sponsor Giveaway

12:15 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Semoga Semuanya sihat-sihat sahaja.

Pencarian Sponsor untuk Giveaway akan datang.


 Macam dah sepi je blog kita ni ha. Ingat nak buat segmen/ ga
dalam masa terdekat ni. Kasik meriah sikit blog ungu ni kan.
Untuk Ga kali ni, nak bagi peluang dekat uolls yang nak
upkan liker fanpage dan nak tambah followers blog.
Yang baik hati nak sponsor pun, dialu-alukan untuk memeriahkan
segmen/ga akan datang. InsyaAllah.

Syarat-Syarat Menjadi Sponsor :

1. Mestilah Jujur dan Ikhlas
2. Follow blog + like fanpage + syarat yg dirasakan sesuai.
3. Barangan Pos
4. Top-up
5. Cash 

Sesiapa yang berminat untuk sponsor, boleh terus PM Shad dekat Fanpage.
Sertakan sekali detail berikut :

Nama :
Link blog :
Barangan yang ingin disponsor :
Bilangan :
Syarat : ( 2 sahaja)

Pemilihan sponsor akan dibuat untuk memilih 10 sponsor sahaja.

Tarikh cadangan segmen/ga akan datang :
17- 31 Mei 2014 (Dua minggu sahaja)

Ps : InsyaAllah, peserta yang akan join melebihi 150.
Jika anda ada cadangan tajuk segmen/ga, boleh tinggalkan
comment dekat bawah ya. Terima Kasih uolls sebab sudi support.
 

You Might Also Like

13 Comment

  1. Goodluck untuk next GA. Tapi, sayang... Syaza tak dapat nak sponsor :|

    ReplyDelete
  2. Wah x sabar nk join ni....semoga dpt ramai sponsor awesome ^_^

    ReplyDelete
  3. wah..moga2 berjalanlah GA shad ye.. maaf, tak boleh nak sponsor lagi.. mungkin lain kali. Good luck :)

    ReplyDelete
  4. Nie blog femes nie.. confirm ramai yg join n yg nak sponsor GA ..


    gudluck :D

    ReplyDelete
  5. Due date nk jadi sponser bila ? :)

    ReplyDelete
  6. good luck my friend utk GA..support GA dia :)

    ReplyDelete
  7. hai shad! lame x jenguk blog ni..hehe

    hermmm...kite x pernah berpeluang nk menang..x de luck kot...huhu..tp papepon kite tetap support Shad keyh...

    ReplyDelete
  8. Cikna nk join sponsor blh lg x.....
    xdpt PM kat fanpage KPM dh block le

    ReplyDelete
  9. @Cikna opps, Shad baru baca message ni, dah publish dah GA.. Tak apa, nnti shad nak buat next2 ga, shad pm akak ya. :D

    ReplyDelete
  10. as salam, kalau nak cari sponsor, contact akak ea :)

    ReplyDelete
  11. sy nak sponsor GA akan datang Syad ya nnti :D Contact me nnti okay :D

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored