CPUV 56, 57, 58 dari Nuffnang

1:18 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Hari ni baru berkesempatan nak update cpuv yang tengah on going dekat blog. Pastinya rakan-rakan blogger juga ramai yang dapat kan. Alhamdulillah untuk rezeki ini. Terima kasih Nuffnang sebab masih memberikan sedikit perhatian kepada blog picisan ni.


CPUV 56 : Sanofi Lactacyd Phase 2
CPUV 57 : RMK Autumn/Winter 2014 Collection
CPUV 58 : RWG - Ice Ace Adventure

Terima kasih juga buat semua yang sudi berkunjung ke sini. Jasa anda dikenang. By the way, hari ni baru je tukar header. Pink-pink gitu. Gigih lah bukak Photoshop semalam, akhirnya siap gak new header yang hentah pape tu. Header merangkap watermark sekali. Ehehehe. 


Okkey, letak seketul watermark kat sini yea. :D


You Might Also Like

2 Comment

  1. Akak tkn ads sy n komen blog sy..
    http://terriblelyou.blogspot.com/

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored