Giveaway 2014 Mialiana.com

2:39 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Joining another Giveaway. May Allah bless us.


Giveaway 2014 Mialiana.com bermula pada jam 8.30 pagi 20 September 2014 hingga 11.59 malam 30 September 2014. Menawarkan hadiah yang bernilai RM1,495.80 untuk dimenangi. Senarai hadiah ada di SINI.

Semua blogger dijemput join untuk menyertai Giveaway ini.

Syarat-syaratnya :

1. Wajib Follow Blog Sponsor
MiaLiana Aynora SewaKeretaSabah ProvideNetwork TengkuButang IeyzartdSyahieyr FuzaMusa YatiAdam ZafirahZarrae Cekelatmanih DayangDeno EngkuMuzahadin PetakBunga AinimRashihah KaryaMahirah Azhafizah Zaidalifah FatihahFazlin FatinFarhanah NiaEmkay SyiraLokman

2. Wajib Like Fanpage Sponsor


3. Buat entri bertajuk Giveaway 2014 Mialiana.com
4. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
5. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI

40 pemenang bertuah akan dipilih melalui random.org dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

Good luck!

klik pada banner untuk join....

Done follow rules, follow blog sponsor + like page.

You Might Also Like

21 Comment

  1. Hi sha... done blogwalking here..
    Selamat berkenalan & semoga berjaya :)

    ReplyDelete
  2. dah lma x jwb survey whohaa ni, nk aktif balik ni..geramnya x dpt2 jwpn utk iklan video gintell tu lg..asyik incorrect je

    ReplyDelete
  3. salam..singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  4. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html (10oct)
    - http://inlove-wanda.blogspot.com/2014/09/birthday-giveaway-by-shad.html (20oct)

    ReplyDelete
  5. Hi ... Blog walking dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi & Join contest kat SiNi

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum...Singgah dari GA yg same...good luck for you..
    http://cikash.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  7. Good luck! Datang terjah dari segmen yang sama.. :)

    http://miss-azwarsyuhada.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  8. Good luck.

    Jemput join Giveaway Saya Nak Sihat. Hadiah LUMAYAN akan diberikan kepada 5 org pemenang. Hadiah bernilai hampir Rm1000

    http://hidayahbtmohamad.blogspot.com/20.14/09/giveaway-saya-nak-sihat.html?m=0

    ReplyDelete
  9. Singgah dr GA yg sama...moga berjaya

    http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  10. Salam. Terima kasih sudi join Giveaway 2014 Mialiana.com.

    Senarai peserta telah dikemaskini dan keputusan pemenang akan diumumkan pada 10 Oktober 2014.

    Good luck (^_^)

    ReplyDelete
  11. Singgah dari segmen yang sama..all the best ;)

    http://www.cekgunorazimah.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  12. Singgah sini dari GA yang sama :)

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum.
    Singgah dari GA yang sama. Good Luck (^^,)
    Jemput singgah blog saya juga yer, YANA PINK BLOSSOM

    ReplyDelete
  14. Salam ziarah dari segmen yang sama:

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    Semoga berjaya... (^_^)

    ReplyDelete
  15. all the best..:)
    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. Membalas kunjungan dari giveaway yang sama~ ^^ Semoga berjaya! :)

    ReplyDelete
  17. membalas kunjungan . all the best sis :)

    btw, sy follow sini : http://caraleezaty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/giveaway-2014-mialianacom.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored