It's works and worth? Cashout kali ke-4 dan Ke-5 8share

6:50 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Terima kasih sudi meninggalkan jejak di blog kesayangan shad ni.
Terima kasih yang sudi meninggalkan komen.

Menjawab soalan seorang rakan blog berkenaan 8share di dalam entry INI


Apa kata anda pengguna 8share di luar sana? It's works and worth? 
The answer is Yes! Yes! and Yes! Right. DAFTAR PERCUMA!

Rasanya di luar sana, ramai yang berjaya mengumpul earning yang sangat banyak. Anda rajin share, anda yang dapat. Ps: Shad pun bila tiba masanya rajin dan of coz bila ada line internet laju, 8share situ, 8share sini lah jawabnya. Di bawah ini Shad kongsikan sedikit bukti (erk, macam skema ja ayat gini, nak tergelak), untuk anda-anda semua. Kat bawah ni ada payment advice from HSBC untuk cash-uot Shad yang ke-4 dan ke-5. Anda akan dapat payment advice ini melalui e-mail setelah dengan jayanya anda cash-out anda diproses oleh pihak 8share.

Cash-out kali Ke-4 RM79.00

Cash-out kali ke-5 RM53.00

Alhamdulillah untuk rezeki ini. Dah lama tak aktif balik dengan 8share ni, last cashout pun 2 bulan lepas. Ini baru nak gigih kumpul balik ni. Kalau anda rajin Klik la iklan Shad ya. Terima kasih. Dalam entry lepas, Shad ada kongsi tips macam mana nak kasik masyuk kita punya earning 8share ni. KLIK untuk baca selanjutnya


Terima Kasih :D

You Might Also Like

6 Comment

  1. BBL baru 3 kali cash out tapi total 3 cash out tu rm300. 8share memang boleh bagi duit kalu rajin share kan

    ReplyDelete
  2. @Marou Apple Hijau TAHNIAH BBL, Betul tu, sapa rajin lebih, dia dapat lebih..

    ReplyDelete
  3. betul..8share memang boleh buat duit.. :)

    ReplyDelete
  4. tahniah shad!syu pon dh byk kali cashout 8share..mmg berbaloi..

    ReplyDelete
  5. Tahniah :)
    Sy baru mula join 8share.

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored