Making an Origami di Hujung Minggu

9:30 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Memandangkan dah habis study ni, memang masa banyak sangat-sangat diluangkan bersama family terchenta di rumah ayahanda dan bonda. Sementara nak tunggu konvo bulan 11 nanti, peluang ni memang digunakan untuk searching2 kerja-kerja yang sesuai dan kena dengan jiwa. Orang kata, jangan memilih sangat kerjaya ni kan. Tapi pada shad, kerja yang kena dengan jiwa dan minat kita tu, boleh mengelakkan kita jadi stress kan. Sebab kita akan buat dengan sepenuh hati benda yang kita suka. 

Betul ke tidak? Huhu. I'm searching for a job yang ala-ala Graphic Designer gitu. Dah ada dua-tiga tempat yang duk usha-usha tu dekat area2 Jitra dan Alor Setar. Hantar resume and interview. Soon lah kot yang tu kan. May Allah bless everything. Buat masa sekarang ni, kita goyang-goyang kaki dulu sambil blogwalking. Huhu.



 



Hujung minggu yang santai dengan adik-adik tengah cuti sekolah ni, apa lagi, bising la satu rumah. Cuti hujung minggu ni buat origami sudaa.. Banyaakkk giler buat origami, ni antaranya saja taw. hehe. Hujung minggu anda pulak macam mana? Holiday? Shopping?

You Might Also Like

4 Comment

  1. waaa sy pun suka buat origami. tp mcm susah je nak buat bentuk butterfly, katak dan spider tu...

    ReplyDelete
  2. Wah terernya. Tiey kalau bab2 ni jawabnya xjadi apa yang nak. huhu

    Tiey klik nuff Mayfair utk Dira. Lama dah xsinggah sini :)


    Jemput singgah : Breakfast Di OldTown White Coffee

    ReplyDelete
  3. cantiknyaa..rama2 dan labah2 tu paling unik.. hahaha.. all the best ya. .hehe

    ReplyDelete
  4. Kreatifnya. Teringin belajar buat bintang kecik2 tu ^_^

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored