Promosi Tiket Murah Air Asia 2014

10:51 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Okey, ini berita gembira uolls. Kepada kaki travel semua, jangan lepaskan peluang ni okey. Air Asia tengah buat promosi tiket murah ni. Cepat-cepat grab ok. KLIK SINI untuk terus usha-usha tiket murah. 


Bagi yang dah plan nak bercuti dengan family, yang nak pergi hobeymoon, yang nak buat office trip ke, kawan-kawan dekat universiti yang nak buat lawatan antarabangsa ke, semua-semua lah, cepat-cepat rebut tiket murah ini ok. Ok, rasa macam nak fly sekali lagi je pergi Korea. Nak-nak ada Asian Games pulak kat Incheon sekarang ni kan, hehe. Tapi tak de pulak dari KLIA ke Korea. Usha-usha tadi KLIA2 to Guangzhou, Hong Kong, Bali, Indonesia RM199. Padang RM99. Krabi, Thailand RM61 ringgit sahaja. Huhu. Nak tengok lagi tiket-tiket ke destinasi lain boleh klik di SINI


Ok, sempat snipping tool tiket2 domestik tadi. Yang nak balik kampung Raya Haji nanti, apa lagi, boleh book cepat-cepat ye. More info, boleh layari laman web Air Asia

You Might Also Like

0 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored