Rindu dengan WhoHAA

7:39 PM

Greetings and Assalamaulaikum to all

Serasanya dah lama sangat tak buka WhoHAA. Ada la kot 3 bulan macam tu. Tetiba ja tadi tergerak nak bukak. Okkey, dah ada 3203 points terkumpul selepas redeem points 5600 points dengan sebijik powerbank. Alemak, macam tak de intro je entry ni ha. Bagi yang belum tahu apa itu WhoHAA, boleh baca entry Shad kat SINI, situ ada cerita apa itu WhoHAA dan cara nak daftar. Daftar adalah PERCUMA. 


Usha punya usha, nampaklah satu powerbank ni pulak, redeem points yang diperlukan untuk mendapatkan sebijik powerbank tu 3800 points sahaja. Ini yang berkobar-kobar nak aktif balik dengan WhoHAA ni. Untuk pengetahuan semua, ada macam-macam lagi yang boleh anda redeem. Top-up, vaucher, tiket masuk ke taman tema, Tesco Gift Vaucher, Kingstom 16gb flash drive, Fujifilm Instax Mini 8 pun ada. Awesome right.


Lagi satu nak cerita dekat anda, iklan-iklan WhoHAA ni boleh jugak improve English kita. Nak tau sebab apa? Sebabnya iklan-iklan dia memanng awesome dan tak boring sebab dia punya poster yang awesome juga. Soalan-soalan survey pun mudah-mudah sahaja. Kat bawah ni Shad snipping toll bagi contoh.


Ada yang nak join tak? Jom ler reramai.. best aw, jawab survey simple2 ja, in english, sambil2 tu boleh la improve english kan.

Daftar pantas klik >> Terus ke Page WhoHAA untuk daftar
Tutorial cara nak daftar >> daftar whohaa
Powerbank yang dapat itu hari >> Redeem power bank dari whohaa

You Might Also Like

2 Comment

  1. Sudah join. Sekarang ni sedang gigih mengumpul points...

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored