Testimoni Dian'z Vitamin C & E Whitening Collagen

8:05 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.


Terima kasih kerana sudi singgah di sini. Sebelum-sebelum ni shad ada share dengan semua berkenaan dengan Dian'z Vitamin C & E. Hari ini shad nak share dengan anda semua, testimoni produk Dian'z Vitamin C & E Whitening Collagen. Shad pun consume tau vitamin ni. Alhamdulillah, shad sangat suka dengan perubahan yang dialami, sebab tu Shad berani recommend dekat anda. Mula-mula tu just nak cuba-cuba sahaja, last-last jatuh cinta terus dengan Dian Vitamin ni. Harga pun mampu milik (affordable). Jom la kita tengok testimoni-testimoni yang awesome kat bawah ni. 

---------------------------------------------------------------------------

Testimoni 1


Hai dian...prasaan x gmbr sblum amalkn vitamin dianz ... muka truk sngt kn. ..kulit bmnyak n jrwat brktul2. .. hehe. .. sbgai sorg prmpuan yg bkerja n akn brdpan ngn org msti nk klhatan kmas. ..tp kmas dri segi pakain. ..mmg x ckup. .hihi. .. kyakinan mc kurang. .tp selepas mengamalkn vitamin dianz ... rase smngat, nk bdpan ngn kwan2. .n org skliling pun. mmg smngat tau. .. sy dh mkn 2btol vitamin dianz.. skrg dh msuk btol ke3... n mmg dh stnby pun 2btol lg stok. .. vitamin. .. dianz. .. yg pling best. .kulit muka. ..lembab. .n pipi muka. .lak. .naik. . Best. .. kwan2 tnye sy amlkn. . Ape mngkin berseri. .hehe. .tgok lh. . Muka slpas amalkn vitamin dianz tu. .. bestnye vitamin dianz ni sdap. .hihi. ..yg pnting brkesan.

---------------------------------------------------------------------------
Testimoni 2


Gambarku sebelum dan selepas makan DIANZ VITAMIN C & E. 

Sebelum mkn dianz vitamin kulit mukaku mmg teruk dgn jerawat batu,kulit berminyak dan bekas2 jerawat mcm2 dah pkai produk kecantikan sama ada mkn ataupun pkai skin care hasilnya sma jg malah mkin bertambah teruk,nasib kakakku kenalkn dgn dianz vitamin mula2 ragu jg sbb putus asa dah mcm2 pkai tp aku tgk testimoni dianz vitamin byk yg berjaya jd saya cuba jg,mula2 tu mcm tidak percaya berkesan ka jg sbb mcm gula2 setelah mkn 5 hari saya rasakan jerawat batu sy pecah keluar nanah sdri tanpa sakit dan tanpa sy picit,sllunya sy yg picit sdri utk kluarkn nanahnya..setelah 2 minggu mkn bekas jerawt berkurang,jerawat batu tidak tumbuh lagi mukaku yg berlombang2 pun dah berkurang besttttttt sanagat terima kasih pd kakakku sbb perkenalkn produk nedan tidak lupa pengasas dianz vitamin ,nanti mau order lagi lagi love dianz vitamin


---------------------------------------------------------------------------
 Testimoni 3


Feedback after 3 month consumed VITAMIN C & E DIAN'Z

asalnye sy ni bukan la jenis seorang yg berjerawat..tp start tahun 2010 disebabkn salah pakai skin care muka terus naik jerawat batu..kdg2 berdarah & bernanah..sakit sgt2..masa 2 memang rasa down sgt3..nk g kelas malu..nk jmpe kawan2 pon malu..nk amik gambar kt tmpt yg ada cahaya pon malu..masa mula2 dgr dian nk cri stokis tuk vit ni sy pon usaha la cri modal nk jd stokis coz hati sy tergerak nk try sdri vit ni & jual pd kwn2 yg ada mslh mcm sy..now alhamdulillah..after 3 month consumed vit c & e ni muka sy beransur pulih..jerawat da x naik..kalau naik pon time period je..2 pon sbji dua cm2..parut2 jerawat pon da pudar..now nk jmpe org & amik gmbr kt tempat yg ada cahaya pon da x kisah..thanks dian..

*before - muka memang teruk sgt3..da pkai mekap pon still nmpk jerawat merah2 2..
*after - muka tanpa mekap..no edit..bgn pg trus g tepi laut & snap pic..hehehe


--------------------------------------------------------------------------- 
Testimoni 4


Masalah jerawat di dahi dan pipi.. 

Saya Atiqah then sy baru baru lagi mkn produk kak Dian’z almost 3 weeks.. Apa sy leh ckp sy hepi sgt sbb sebelum nie muka sy byk jewarat kat dahi dan kedua-dua belah pipi… byk plak tue.. mcm elergi .. dan parut pon susah nak ilang…kalo sy pkai make up pon masih lagi nmpak jerawat.. selepas mkn produk Dian’z nie… sy syukur sgt2.. jerawat pon da xde.. parut pon semakin kurang… dan muka sy tak kusam dan jadi berkilat..make up sekadar natural sahaja.. xmcm dulu kne tebal nk tutup jerawat… terima kasih Dian’z.. dan sekarang mak sy pon mkn Dian’z… anak nk cantik mak pon mesty nak cantik… sy lampir kan sekali gambar dan gambar tue tiada edit….


---------------------------------------------------------------------------
 Testimoni 5 & 6


wow ! feedback customer lg.. MAKIN CERAH..MAKIN GEBUUU.. MAKIN BERSERI..ramai yg puas hati.
.anda nak tggu bila lg ? produk terbaik 2014.. di jamin selamat dan berkesan ..

tk pyh nak camera 360.. camera 360 pon tkleh nak buat jd cantik mcm ni aih.
kedua2nya telah ambil kan dlm tempoh yg lama.. hmpr 1tahun lbeh.. nak cantik nak putih kena kosisten..
 result nya super duper awesome. bukan makan harini esok terus putih.. mmang tak la kan

jom jd cantik putih gebu.. dian'z vitamin

---------------------------------------------------------------------------
 Testimoni 7


Masalah kulit kronik

Dengan pengambilan dian vitamin C & E secara berterusan.. masalah kulit yang kronik , akan berunsur pulih,
jerawat merah dan bengkak dan parut pasti beransur hilang.

---------------------------------------------------------------------------
 Testimoni 8


kulit parut ? berlubang macam kawah bulan purnama ?
tgk jauh cantik tgk dekat ...........................

sempat lagi nak baiki kulit .. ni bukan testimoni parut berlubang yang pertama
dah byk kali dpt feedback parut berlubang beransur rata..

sempat lagi nak jadi cantik hari raya haji uolsss.. makan kurang 1 bulan kosisten in sha Allah cantik jelitaa.
taknak ke perubahan hari raya ni ? nak maintain ke kulit mcm tu ?

---------------------------------------------------------------------------
Testimoni 9


testimoni kulit kusam,berparut.tona tidak sekata . selepas mggamalkan dian vitamin kulit semakin putih dan cerah dan 
parut semakin hilang...... jika anda mmpunyai masalah yg sama.. jom cuba dian'z vitamin .. cantik berseri sebelum raya !

---------------------------------------------------------------------------
Testimoni 10


feedback before and after mengamalkan dian'z vitamin C & E 12000mg..sebelum kulit kusam dan beminyak, dan pemilik mmpunyai masalah resdung ,parut jerawat dan eyebag.. selepas kulit semakin cerah dan bersih.kulit kurang berminyak,,parut semakin hilang dan resdung berkurang..

---------------------------------------------------------------------------

Jika anda nak tahu, ada beratus testimoni yang dah berjaya mendapatkan kulit yang diidamkan. Khasiat maquibery yang terdapat di dalam vitamin ini memang betul2 awesome. Jom baca entry berkaitan for more info Beauty Product Dian'z Vitamin C & E & Khasiat Maquiberry Dalam Dian'z Vitamin C & E. Harga Promosi untuk pembaca blog Shad >> RM80sm/ RM85ss FREE POSTAGE! Berminat boleh terus whatapp Shad laju-laju dekat 0134089328. 

You Might Also Like

18 Comment

  1. tak dinafikan vitamin c dan e bagus untuk kulit. saya juga suka guna produk yg ada vit c dan e

    ReplyDelete
  2. salam kak shad apa khabar? :) lama x singgah sini

    ReplyDelete
  3. Betul2.....vit c & e pentng utk bdn kita ni..klu x lemah je bdn ..
    i pon ad stock dianz ni ..ssapa nk dptkan dngn harga yg berpatutan dan mmpu milik boleh la ws 01152897268..mari2 borong semua hehe

    ReplyDelete
  4. Kalau lepas cnsume dian 2 mngu...mngu naik jerawt x henti2...sakit...sentuh x ley..kenapa ye cmtu?adakah saya tak sesuai??

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih sis kerana singgah ke sini dah sudi bertanya..

      ok, dianz vitamin ni ada vitamin c dan e, juga collagen dari ikan talapia. kalau dah consume dalam dua minggu tak ada apa2, mungkin bukan alergic. dan boleh jadi juga vitamin ni sedang membaik pulih badan kita. tetapi jika berterusan sehingga menyebabkan ia lebih memudaratkan, disarankan sis stop pengambilan. mungkin betul tak sesuai atau sis ada alergic kepada ikan talapia. terima kasih sis, jika ada sebarang pertanyaan lagi, boleh disuarakan.. :D

      Delete
  5. Kalau lepas cnsume dian 2 mngu...mngu naik jerawt x henti2...sakit...sentuh x ley..kenapa ye cmtu?adakah saya tak sesuai??

    ReplyDelete
  6. terimakasih atas informasinya gan, saya mencari informasi tetang jerawat yang selalu mengganggu penampilan wajah.
    Menghilangkan Bekas Jerawat
    .

    ReplyDelete
  7. 1 btol tu utk brapa lama consume ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1 botol ada 60 biji dear.. sehari makan dua biji.. pagi dan malam..
      tahan sebulan dear.. :D

      Delete
  8. 1 btol tu utk brapa lama consume ye?

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai dear.. Thank you for dropping by..
      Dianz Vitamin sekarang dah upgrade with additional pearl extract..

      sebotol ada 30 biji. Harga rm45.
      sehari boleh consume sebiji atau dua biji.. <3

      Delete
  9. Salam sis. Kalau berhnti menggunakan dianz . ada sebarang kesan smpingan x?

    ReplyDelete
  10. Salam sis. Kalau berhnti menggunakan dianz . ada sebarang kesan smpingan x?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam dear..
      Terima kasih sudi singgah :D

      SOALAN LAZIM DITANYA

      1. kalau kita stop ambil vit C & E ni.adakah ada efek buruk ?n apa akan terjadi apa kulit kita?
      :kalau stop tidak akan beri kesan kepada anda seperti jerawat atau jeragat .tetapi kulit yang putih dan bersih mungkin akan kembali kusam..sbb zat2 vitamin dalam badan telah berkurang..

      http://akuvsdiashadhira.blogspot.my/2014/05/beauty-product-dianz-vitamin-c-e.html

      Delete
  11. Hi dear. How to contact you for product review

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi sis.. Thank you for dropping by.. :D
      Pleasure to collaborate with sis too.. For product review, email me at sitinorsharifah@gmail.com

      Thank you, <3

      Delete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored