Beauty Product : Corrector Cream Oil (CCO) By WR Empire

4:00 PM

Greetings and Assalamualaikum to all...
Jeng, Jeng, Jeng,

Memperkenalkan kepada semua,
Corrector Cream Oil (CCO) By WR Empire


Hari ni shad nak share dengan semua produk yang sangat awesome. Corrector Cream Oil from WR Empire atau lebih dikenali sebagai CCO oleh rata-rata pengguna yang menggunakannya. CCO ini merupakan produk yang dikilangkan dari Homelab, sebuah kilang bertaraf GMP dan mendapat penganugerahan ISO. Produk dijamin halal, suci dan selamat. Kalau anda bukak facebook Kak Wan Mistine, anda rasa anda macam nak beli semua sahaja produk Mistine, CCO dan TCS. Pertama kali shad terjah, seriously dah rasa nak grab je semua. Hehe 

Kalau benda itu murah dan berkualiti apa salahnya kita mencuba kan. Wanita sememangnya inginkan dirinya nampak cantik. Back to the topic, CCO. Shad ni jenis yang susah sikit nak guna produk-produk yang ada banyak chemicals, even pencuci muka shad pun bukan yang ada jenama semua, shad lagi prefer sabun muka yang guna bahan-bahan semula jadi. Salah satunya yang shad paling suka TCS (Tomato Clear Skin). Nanti next entry shad cerita yea.


Corrector Cream Oil (CCO) by WR Empire

Corector Cream Oil (cco) dirumus khas menggunakan teknologi canggih agar nutrient dalam setiap bahan mentah tidak terjejas dan dapat memberi kesan optimum. Ektrak koko berkualiti tinggi diadun dengan Minyak badam gred tinggi bersama bahan lain seterusnya menghasilkan CCO ini.

Kegunaan dan Keistimewaan CCO :

Pendapat Shad sendiri, CCO ini sangat istimewa kerana ianya cream 3 dalam 1. Boleh apply dekat bahagian mata, bibir dan wajah. CCO juga menjadi lebih istimewa kerana bahan-bahan yang digunakan adalah bahan semulajadi 100% dan ianya Halal, Suci dan Selamat. Antara kegunaannya termasuklah ;

Eye / Lips / Face

1. Eye
    - bagi mengurangkan eyebag
    - kulit kering disekitar mata
    - kedutan peringkat awal
    - melembab
    - kulit kusam kesan penuaan

2. Lips
    - dijadikan lipgloss tanpa warna
    - sesuai untuk bibir sensitif
    - dijadikan sebagai base sebelum apply lipstick
    - penggunaan jangka panjang bole cerahkan bibir gelap kesan penggunaan lipstick yang 
      mempunyai bahan kimia
    - bole merawat bibir yang kering dan mengelupas. Sel kulit mati akan tertanggal sendiri
    - melembabkan kulit sekitar bibir dan dagu
    - bibir kembali tegang

3. Face
    - jeragat
    - kecutkan jerawat
    - pudarkan parut
    - kecilkan pori2
    - bole digunakan seluruh muka terutamanya tepi hidung
    - warna gelap di tepi hidung akan cerah n moist
    - tanggalkan sel kulit mati dengan sendiri
    - sesuai untuk parut baru n memperbaiki struktur kulit


Cara Penggunaan CCO:

1. Hanya apply sedikit sahaja CCO di tempat bermasalah.tak perlu banyak.bazir.hehe.
2. Disarankan/ Prefer apply sebelum tido kerana kulit bole bernafas n rehat sepenuhnya.
3. Selain eye, lips,face..CCO juga sesuai untuk rekahan ibu mengandung..gelap di siku..
    lutut.. leher.. buku lali.. kutikal kuku.. dan lain2

*Selamat, Suci dan Halal dibawa sembahyang.

Kesan bole dilihat dalam seminggu. Juga bole campur dengan skincare lain..

Sesuai Untuk Siapa?

Sesuai untuk semua lapisan umur, lelaki dan perempuan.

Dari mana Produk Corrector Cream Oil ini?


WR Empire Resources memperkenalkan produk sulung sempena Bio Partnering 2014 North Series yang dirasmikan oleh YB Dato Seri Haji Mukhriz Tun Mahathir dalam memperkasakan seruan kerajaan dalam bidang bioteknologi, pada 15 Jun 2014.

Produk berasaskan ekstrak koko dan minyak badam serta bahan semulajadi lain ditransform dengan inovasi bioteknologi dalam usahasama Homeolab, sebuah kilang bertaraf GMP dan mendapat penganugerahan ISO. Produk dijamin halal..suci dan selamat. Memperkenalkan Corrector Cream Oil
resepi dan inovasi baru dalam menaikkan produk yang berasaskan bahan semulajadi 100%.

Soalan Lazim di Tanya

Anda bertanya, shad menjawab,

Q : Mana tempat asal  CCO dan TCS?

[A : Memandangkan ramai yang masih tertanya2 dari mata tempat asal Corrector Cream Oil dan Tomato Clear Skin kan, explaination panjang lebar sikit di bawah yea;

 - kedua2 produk CCO dan Tomato adalah dikilangkan di HOMEOLAB (M) SDN.BHD.
 - kilang pertama di Malaysia serta Asia Tenggara yang berkonsepkan Homeopati
 - mendapat lesen dari Biro Kawalan Farmasi Nasional oleh Kementerian Kesihatan Malaysia
 - Kilang mendapat pengiktirafan bertaraf GMP
 - Paling penting, HOMEOLAB tidak terlibat langsung dalam mengeluarkan produk
    yang mengandungi Kimia
 - Semua bahan mentah dijamin Halal dan Suci
 - Selain Kosmetik, kilang juga mengeluarkan produk Homeopati, Herbalisme, Makanan
   Minuman serta Biokimia.
 - Maklumat Lanjut boleh dilayari di website kilang: www.homeolab.com.my

Q: Kenapa produk keluaran HOMEOLAB tapi WR Empire yang pasarkan? Kenapa bukan Homeolab sendiri?

A: HOMEOLAB dan WR Empire bersama dalam 'Manufacturing Contract' iaitu satu kontrak dimana WR Empire boleh membuat apa saja tempahan produk berasaskan bahan semulajadi dan memasarkan sendiri produk tersebut.HOMEOLAB adalah pengilang.WR Empire adalah Pengedar.

Formula produk adalah dari makmal HOMEOLAB.pelbagai pengiktirafan serta anugerah yang diperolehi.rajin2 la google ye.. Sekian Terima Kasih. ] - sumber Facebook Kak Wan Mistine - 

Q : Malam-malam saya pakai cream malam produk lain, boleh campur dengan CCO tak?
A : Boleh dear, CCO boleh campur dengan scincare lain.



==================================
How to Order

Jika anda berminat, boleh terus 
sms/whatsapp shad di 013-4089328

Harga CCO RM45 sm / RM50 ss - dah inc postage
Combo set :
CCO + TCS = RM85sm / RM90ss dah inc postage
=================================


Jom kita tengok testimoni pengguna CCO

Produk, kalau tak ada testimoni, memang tak menyengat lah kan, hehe.
Pilihan di tangan anda. Belum cuba, belum tau.. Dah cuba mesti jatuh cinta.

Testimoni pengguna CCO


Ha tudia, tebeliak mata tengok testi ni. 3 Minggu penggunaan cco + tcs,
muka berjerawat teruk dah makin pulih.

====================


Guna pada mula takut2, dah guna, jadi exsited pulak 

======================


Kulit muka rosak sebab salah guna produk..
Try cco n sabun tomato..
kulit dah xkusam
kulit lembutt n dah xkering
jerawat baru cepat kecut n parut jerawat dah pudar

dah jatuh cinta ngan cco n tcs...
Yakin produk tanpa bahan kimia dan halal,suci dan bersih...

===============================


Kudis-kudis pun boleh apply CCO

==================================



==================================


Penggunaan semiggu sahaja cco, jerawat dah kecut.

==================================


Credit testi di fb Kak Wann Mistine
(https://www.facebook.com/wann.mistine)


Jika ada yang berminat, boleh terus whatapp shad ya. Terima kasih semua.
CCO Produk Bumiputera di jamin Halal, Suci dan Selamat.

You Might Also Like

3 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informative

Travel & Beauty Blog

Sponsored