CPUV 63, 64,65 & 66 dari Nuffnang

6:38 PM

Greetings and Assalamulaikum to all.
Thank You so much readers and nuffnang.

Total 12 cpuv yang tengah running dekat blog shad setakat hari ini.
All thanks to all of you readers.



Kasi App Campaign

Kasi Application ni memag awesome. Aplikasi ini membolehkan sesorang
untuk buat surprise kepada rakan facebook nya dengan memberikan hadiah.


Boleh pick any gift from foods, entertainment, fashion or services.
Good news, almost of the gift is FREE. huwaa, mcm bestje kan. Jom la kita try
download Kasi applikasi ni dekat phone masing-masing.


For more info, www.kasi.my


SME Micro Finance

Kalau bercakap tentang finance ni, rasanya ni pasal bank la kan.
Kempen ni dari Maybank untuk pembiayaan mikro PKS atau SME Micro Finance. 
Financing package which is leveraging on BNM Funds (Micro Financing Funds)
 to assist the varying needs of micro enterprises. Nak story bebanyak pun, 
takut salah lak info kan. But I love m2u. Hehe. Nanti iklan tu menari2 kat blog
shad, klik-klik taw :D Thank you semua.

For more info, www.maybank2u.com.my

Thank You all for visiting :D

You Might Also Like

6 Comment

  1. tahniah Shad. jemput2 klik iklan kat blog Fatin jugak ye :)

    ReplyDelete
  2. Banyaknya CPUV dia.. Sampai 12 CPUV tuuu... tahniah ok?

    ReplyDelete
  3. banyaknyaa.. tahniah shad!! tingkatkan trafik cepat sebelum dya credited..:)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored