CPUV 63 Nuffnang | Proton PCC | New Proton IRIZ

2:58 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Alhamdulillah, Syukur kepada Allah.

Mood Jummat hari ni, jangan lupa baca Al-Kahfi.
Mood harga minyak naik 20sen. Hurm, redho je yang mampu.
Mood Aidil Adha. Happy Eid Mubarak.

CPUV 63 Nuffnang | Proton PCC


This is the 6th CPUV yang tengah running-berlari2 kat blog aku vs dia ni.
Tq so much kepada semua viewer yang selalu menjengah ke blog shad.
Kalau anda rajin, klik2 la iklan nuff shad tu ye. Wishlist i-pad air tak tertunai lagi ni.
Hehe. Thank You semua. Jom terjah iklan Proton PCC ni apekah?


Stay socially connected to your world in style.

There are always places to go, people to meet. Now, imagine achieving that by 
zipping around in a ride that's sporty yet roomy enough to make you the new 
favourite designated driver among your friends with Proton IRIZ

Proton tengah launch kereta baru ye.. Usha-usha harga tadi starting dalam 42k ++. 
Huhu. Tu, shad tengok harga dulu tu. Comel la jugak kan bentuk Proton IRIZ ni ha.
Yang bercadang-cadang nak beli keta tu, boleh la pi usha2 kot2 bekenan ka.


Nanti kalau anda nampak iklan proton ni berlegar-legar dekat blog shad,
Klik2 kan lah ya. Hehe :D Thank You semua.


You Might Also Like

3 Comment

  1. salam jumaat, alhamdulillah, congrats shad akak tumpang happy untuk shad...

    ReplyDelete
  2. Tahniah shad.. dah klik iklan sunsilk tengah menari2 nih..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored