CPUV 69 Nuffnang : Win a 3 Days 2 Night Trip to Macau

7:29 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Salam Maal Hijrah 1436H

CPUV 69 Nuffnang : Win a 3 Days 2 Night Trip to Macau


"Dream Trip to Macau"

Bloggers out there, especially yang suka sangat travel, travel is my passion katanya,
sila jangan lepaskan peluang keemasan ini okkey. Write a blogpost and mana tahu
rezeki anda menang 3 hari 2 malam ke Macau kan. Wuhuuuuu *Excited. Ha, kat bawah
ni shad snipping tool e-mail from Nuffnang Newsletter.


Short list, apa yang best dekat Macau eh?

- Sky Walk (Macau Tower) - mcm best je kan yang ni
- The Venetian Macau - ala-ala Venice kat Italy
- Fortaleza do Monte (Monte Forte) - tmpt bersejarah
- City Of Dream

Okey, I don't know other than that, setahu shad, Macau ni macam banyaakk
gilerr casino. Hohoho.. Tak pe kot kalau gi jenjalan ke China/ HK tanpa ke Macau.
Ke macam mana? Ada yang pernah ke sana? Apa lagi yang best ya?

Thank you so much readers for stepping by to my blog.
Best regards, Shad. 24.10.2014

You Might Also Like

4 Comment

  1. macam menarik, tapi tak join pun. tahniah for your cpuv. ^^

    ReplyDelete
  2. Tahniah.. klu dapat pegi best juga kan..

    Akak tag shad GA nih http://izzeyda.blogspot.com/2014/10/first-giveaway-by-zaki-namaku.html

    ReplyDelete
  3. hihi nak try contest ni. bilalah rajin nak buat entry..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored