Re-Insert Back | Cbox

12:09 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Re-Insert Back | Cbox









Rasanya dah dekat setengah tahun kot remove cbox kat blog,
time tu, sebab banyak sangat bahasa yang kurang polite masuk. Terus remove, delete.

Re-Insert Back this Cbox dengan tujuan dapat memudahkan kawan2 blogger
tinggalkan jejak dan dengan harapan dapatlah kita mengeratkan lagi silaturrahim
sesama kita. Semoga tak ada lagi impolite and harsh word.

You Might Also Like

6 Comment

  1. kekdg spam pun byk..geram btol..huhu..

    ReplyDelete
  2. kat blog Ros, tak letak pun.. nanti nak letaklah. hihihi

    ReplyDelete
  3. saya pulak buang sebab dah tak larat nak spam dan banned iklan2 yang menyerabutkan fikiran.. huhuhu..

    ReplyDelete
  4. husna dah bertahun tak letak sebab nak menggalakkan pembaca tinggalkan komen di kotak komen, bukannya chatbox..hehehe..

    spam dan iklan pon boleh dielakkan..:D

    ReplyDelete
  5. @Zizie Zack alemak, bawu teringat pasal banned iklan2
    @husna zahidi alahai, rasa macam kena pikir balik ni, nak delete semula ka cne nih. hehe..

    ReplyDelete
  6. CT pun nak masukkan balik lah chatbox.. ritu buang sebab edit blog. tak ad ad lagi..

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored