Sponsor GA Hadiah Novel a+b[tunas]+(aA+bB) ~ Hlovate

7:04 PM

Greetings and Assalamualikum to all.

I'm very happy to share with readers bout my passion. And I'm giving away a special gift, Novel a+b[tunas]+(aA+bB) ~ Hlovate. Wanna get it? Let's join Giveaway at blog Diari Jejak Hangat aka Angah. Klik here to JOIN. Siapa peminat novel Hlovate kat sini, sila angkat tangan ye.. Hehe, kita geng. Jom la kita review sikit novel ni.

Hlovate tu apa?
Hlovate tu nama pena penulis novel under Jemari Seni.

Siapa HLovate?
Hurm,,tak dapat dikenalpasti identitinya, rahsia lah.. tapi tak kisah lah, asalkn Hlovate punya fans (termsuk aku ye. :D) bahagia dgn tulisan2 hlovate, gembira dengan cerita2 luar alam hlovate, tersenyum dengan contengan2 petala kelapan hlovate, menangis dengan lakaran2 keinsafan hlovate....
itu dah cukup memuaskan hati.... betul tak hlovate's fans? Huhu. Yang paling penting, kita dapat benefit dari apa yang ditulis.


9 Karya Hlovate :

1. Gurindam Jiwa - Schuberts Serenade (2007) - Rating 3/5 
2. 5 Tahun 5 Bulan (2007) - Rating 4/5 - cerita ni sweeett sangat2. **Bab Awal**
3. aA+bB (2008) - Rating 3/5 - pun sweet juga.. hehe **Baca bab awal
4. Tunas (2008) - Rating 4/5 - best citer zaman2 muda remaja tu. ** Baca bab awal
5. Rooftop Rant (2009) - Rating 6/5 - hehe, ulang baca banyak kali.**Bab Awal**
6. Pelangi - Ked's Story (2009) - Rating 3/5 
7. Versus (2010) - Rating 5/5 - pun ulang baca banyak kali. hehe **Bab Awal**
8. Contengan Jalanan (2011) - Rating 6/5 - sgt menyentuh hati. *Bab Awal Fend ** K2*
9. Anthem (2013) - Rating 5/5 - this is  menusuk perasan bila baca. **Bab Awal**

Rating di atas ni rating peribadi shad hasil dari pembacaan sendiri. Kalau uolls punya rating semua 5/5 pun boleh. Hehe. Shad ada kesemua novel-novel yang disebutkan di atas. Hehe. Sapa ada semua jugak, sila tinggalkan komen keterujaan anda yea.. hehe. Bila becakap pasal novel Hlovate ni, hati mesti lonjak2 riang, hepi, sebab ianya memang lima bintang punya hikayat. Tak percaya? Kena lah baca dulu kan. Yang sweet, yang masam, yang manis, yang kelat masam punya perasaan bila baca novel Hlovateni. Semua ada. Aha, terlupa, ada satu lagi buku, yang ni shad tak pernah baca lagi, Geng ABCDE (2013)

Sponsor GA blog Angah > Hadiah Novel a+b[tunas]+(aA+bB) ~ Hlovate


Penulis: Hlovate
ISBN: 978-967-0508-62-7
Harga: RM28.00

Kisah Addin dan Benz dalam [tunas] dan aA+bB digabungkan dalam satu naskhah istimewa.

Mengembalikan ingatan tentang [tunas] dan aA+bB…

[tunas] ialah kisah suka duka riang ria zaman sekolah Addin dan Benz di mana bermulanya satu kisah perjalanan; perjalanan bersama masa. Perjalanan yang mengajar mereka menjadi dewasa. Dan di sini ialah satu permulaan untuk perjalanan cerita aA+bB.

aA+bB mengisahkan apa yang terjadi pada Addin dan Benz lapan tahun kemudian, apabila doktor dipaksa berkahwin dengan jurutera, yang bukan pilihan hatinya. Apa yang terjadi kalau sang kepala batu dan sang keras kepala itu harus tinggal sebumbung? Dan mereka itu pernah saling membenci, saling mendendam dan saling membisu sejak zaman sekolah...

Cerita ‘cinta’ antara Addin dan Benz, tidak semudah A + B = Aman Bahagia.


HLOVATE menggabungkan kisah Addin dan Benz dalam sebuah naskhah yang mengembalikan nostalgia zaman muda remaja.


[aA+bB] ~ Hlovate - Baca bab awal
[tunas] ~ Hlovate - Baca bab awal

Rasanya cukup sampai di sini dulu entry petang nak dekat malam ni. hehe, nanti ada masa, nak review 9 karya hlovate ni :D. Bagi yang belum pernah menbaca karya Hlovate, shad suggest baca Rooftop Rant, Contengan Jalanan and Anthem, Grab yang tu dulu. Another novel lepas tu grab ye. :D Thank You so much readers for stepping by. Lot's of love, Shad.12.10.14


You Might Also Like

3 Comment

  1. waaaaaaaaaaaa, naknak!! baru ada novel aA+bB jee. Tunas takde lagii

    ReplyDelete
  2. @nuyui a.k.a miss YUI hehe.. jemput terjah blog penganjur untuk join sama2,
    @Choi•Minhoヅ™ hehe,, terjah laju2 yea.. :D

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored