WW : Sample Percuma | Pixy Cleansing Lotion

2:46 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Sample Percuma, sape tak nak kan, hehe.. :D
Baru tadi abam posmen datang hantar kat rumah.


Sample Percuma namanya pun kan, beso tapak tangan saja lah.. Hehe..
Tahan kot sebulan. Ke tak, hehe.


Apa-apa pun, terima kasih Pixy bagi sample free.
Nanti kita buat review cleansing lotion ni yea.
Ada sapa-sapa pernah guna tak, macamana best tak?

You Might Also Like

7 Comment

  1. ramai lak yg request pixy ni kan..saya pakai bedak kompak dia je

    ReplyDelete
  2. memang best pun guna dengan wangian ada madu rasa segar kulit wajah tau..jemput baca http://mawarberduri4147.blogspot.com/2014/10/percuma-pixy-gentle-moist-cleansing.html

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored