Alhamdulillah : Officially Graduated

3:51 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Rindu lak nak menaip entry, hampir seminggu jugak la tak berupdate blog.

Alhamdulillah : Officially Graduated
Belanja sekeping gambar untuk anda. Hehe.


Occasion : Konvokesyen ke-12 USIM
Date taken : 16.11.2014 Sunday
Place Taken : Dewan Besar USIM
Taken by : Asus Zenphone 5

Coming soon, will be few entry concerning the graduation day. Lalala.
Buat kenangan sahabat dan keluarga tercinta. :D
Masih mood Konvo lagi nih. Hehehe.
Tahniah buat semua sahabat handai di mana jua anda berada.
Jutaan terima kasih kepada ibu bapa, sahabat, guru2, lecturer dan semua
yang telah menabur jasa sehingga daku berjaya menggenggam segulung ijazah.

You Might Also Like

14 Comment

  1. Tahniah yea...Alhamdulillah setelh berusaha..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah, congrats shad, all the best in your future undertakings...

    ReplyDelete
  3. tahniah shad.. pernah ke sana ada sukan jabatan tahun 2012..

    ReplyDelete
  4. tahniah shad! gruadute dah akhirnya ^^ doakan kite pulak lepas ni!

    ReplyDelete
  5. Wahh tahniah :)
    Kite in shaa Allah bulan 12 ni.

    ReplyDelete
  6. Salam... Tahniah...

    Singgah ptg sini... Akk dah follow adik pun... Jemput singgah

    http://ciklapunyabelog.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. tahniah sya..seronoknya dah konvo
    moga sya sukses lepas ni n dipermudahkan dpt cari kerja yg bagus

    ReplyDelete
  8. Salam kenal..jln2 blogwalking ambil follow blog yg belum sy follow :) follower ke2081 sini :)

    Tahniah Shad !!!..^ ^
    http://mamanautokou.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Tahniah shad... kira ok sminggu
    akk dah 2 mggu lebih da nie.. dah bersawang agaknye

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored