CPUV 72 & 73 Nuffnang | Jimat - Jimat McDonald's | Digi - Device Campaign

12:08 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Thank you so much for the support.


Lately ni, banyak betul kan BE Nuffnang bagi. Blogger lain pun mesti banyak gak
ni dapat kan. Hehe, tahniah in advance dan selamat meningkatkan trafik blog anda.

CPUV  72 & 73 Nuffnang | Jimat - Jimat McDonald's | Digi - Device Campaign

Jimat - Jimat McDonald's


Oh iklan McDonald's - rasanya dah bertahun daku tidak menjejakkan kaki ke sana. Hehe. Sebab sekarang ni ada dekat rumah dengan family, jadinya rasa nak outing itu kurang tak macam masa belajar dulu-dulu, hehe. Dan lagi satu, kos belanja kena cut sebab sekarang ni tengah kumpul duit nak beli kereta sebijik. Wish list sebelum capai umur 24 nak ada kereta sendiri sebijik tanpa ada hutang.  

Digi - Device Campaign

Siapa pengguna Digi kat sini mesti tahu kan, Digi memang slalu buat promo best-best. Kawan-kawan shad kebanyakannya ada no celcom dan no Digi. Diorang cakap Digi best sebab mobile internet sebulan baru 18 ringgit. Walaupun dah habis kouta, still boleh lagi on9. Hehhe. Tapi daku masih setia dengan Celcom sebab my family semua pakai celcom. Hehe. Tapi jika ada yang buat entry cerita benefit Digi yang boleh bagi mata hati shad terbuka, rasanya beralih arah jugak kot.

Okey done membebel. Mood tengah mencari rumah/bilik sewa/homestay dekat mak ayah nanti nak duduk time shad konvo kat USIM,Nilai soon. Kebanyakan homestay ada sampai 3-4 bilik. Banyak sangat, nak duduknya pun mak, ayah, adik lelaki 12 tahun n adik perempuan 7 tahun. Smapai 3-4 bilik tu, bazir la pulak rasanya. Kalau ada sapa-sapa tau mana yang ok wasap shad noh, 013-4089328

Kriteria di cari :
Homestay/ Guest House yang sederhana besar.
2 bilik dah cukup, janji ada bilik air dgn dapur.
Tarikh : 15, 16, 17 hb 11 2014
Tempat : Area Nilai, Kalau dapat area Bandar Baru Nilai, area USIM lagi bagus.
Range Harga : Berpatutan

Ok, tak tahu entry ni entry Nuffnang ke entry nak cari homestay, hehe. Kbye.
Mudah.my mmg berpuluh kali usha dah, Hehe. :D Mintak2 ada lagi la yg kosong.

You Might Also Like

10 Comment

  1. sy pn pkai digi. call free 24jam dgn 5 number. untung sgt..hehe..

    btw tahniah :D

    Miss Balqis

    ReplyDelete
  2. @Cik Balqis Waaahh, untung sangat2 la kalau mcaam tu. :D

    ReplyDelete
  3. CF pon dapat cpuv ni. tahniah !!

    ReplyDelete
  4. Bestnya kalau dpt pekena McD skang

    ReplyDelete
  5. wah tahniah dapat... kak ekin ada sikit tak bnyk...

    ReplyDelete
  6. syukur alhamdulillah, murah rezeki awak :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored