CPUV 74, 75 & 76 Nuffnang | INTI 2015 Cycle 1 Degree Campaign | Altel Digital Campaign & Mi Sedap Cup Noodles

11:26 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Thank you so much readers and visitors for stepping by.
Thank You Nuffnang for the CPUV.

CPUV 74 & 75 Nuffnang 
INTI 2015 Cycle 1 Degree Campaign & Altel Digital Campaign



Currently On Going CPUV, 15 in total. Banyak yang dah credited.
And it was quite unhappy. Nah, sungguh tak bersyukur kan shad ni. Huhu.

CPUV 74 Nuffnang | INTI 2015 Cycle 1 Degree Campaign


#rethinkEDU
- Learn to create a name for yourself, even before graduation.
- Learn to be an international innovator, even before graduation.




CPUV 75 Nuffnang | Altel Digital Campaign


Kecewa dengan rangkaian mudah alih anda? Servis tak setimpal dengan 
bayaran yang dikenakan? Inilah sebab utama kami mencipta Altelnativ. Sertai forum 
online kami untuk mendapatkan nasihat-nasihat yang bernas dan bermanfaat. 
Jika anda mempunya masalah, kami bersedia untuk mendengar. 
Keliru dengan caj tersembunyi, pelan mengelirukan, panggilan terputus, kadar panggilan
 yang tinggi dan caj data yang mahal? Jangan panik, Altelnativ ada di sini.

Kongsikan pengalaman dan nasihat anda di forum kami www.altelnativ.my
Cakap tak guna. Kembalikan kuasa anda.

Adakah ini Mobile Plan? Naaahh, i pun tak tahu benda apa nih. Hehehe.




CPUV 76 Nuffnang | Mi Sedap Cup Noodles



Mi Sedaap I Like It,
Mi Sedaap You Love It..


Ini adalah iklan mi sedaap, aduhai, lapar lak ase. Rindu nak makan
jugak. Kat hostel dulu-dulu, memang inilah benda yang di cari.
Cepat, Mudah, Jimat dan Seedap. Sekarang ni mi sedaap dah ada dalam bentuk cup.
Lagi bertambah mudah la kan, Hehehe, Shad paling suka mi sedaap mi goreng.



For more info, http://www.misedaap.com.my/
Facebook, https://www.facebook.com/MiSedaapMalaysia


Okey, till then, yang rajin-rajin tu, klik taw I punye nuffnang, rasanya nak kena
kumpul duit beli new smartphone lah. Oppss. Thank you for the support.

You Might Also Like

7 Comment

  1. Alhamdulilah.... kak ekin pun dapat gak...

    Entri Baru :http://cikash.blogspot.com/2014/11/cpuv-datang-lagi-bulan-november-ini.html

    ReplyDelete
  2. tahniah.. masyuk earnings cpuv banyak cemni hoho..

    ReplyDelete
  3. Alhmdullilah... rezeki
    tarin bt review skli
    tahniah shad

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored