JAKIM mengesahkan bahawa Coklat Cadbury adalah Halal

1:42 AM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Bagi penggemar coklat Cadbury, ini berita baik buat anda.

JAKIM mengesahkan bahawa Coklat Cadbury adalah Halal


Kat bawah ni shad snipping tool sebahagian dari kenyataan itu.
Okey, Halal ya. Alhamdulillah.


Baca selanjutnya di, http://www.halal.gov.my/


Shad ni tak ada lah penggemar mana, tapi kalau orang kasik tu, memang
makan tak hingat dunia la jugak. Hehehhe.. But, bagi yang masih ragu2 itu ada
dalam hati, better jgn ler makan, dah jatuh syubhah kan.. hehe.

You Might Also Like

5 Comment

  1. Alhamdulillah...terlerai sudah salah faham sebelum ni...^_^

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah ... thats my fav choc!!

    BW sini & salam kenalan

    ReplyDelete
  3. hihi still x berapa berani sangat..
    kalau yakin tak apa silakan makan.
    yang terdetik was was ni eloklah jangan. CT la tu hahaha sebab memang belom berani.

    ReplyDelete
  4. Same la shad.. xfav sgt pon.. tp klau ade yg bg xnk la kongsi hahahah.. tp bile dah was2 ni mmg tak amek da la.. mkn coklat laen je

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored