Contest Mudah Nikko Slimm Juice

3:33 PM

Greeting!

Nikko Slimm Juice, merupakan produk terbaru daripada Nikko Beauty & Wellness iaitu Syarikat yang terdahulunya mengeluarkan produk Nikko Placenta White. Nikko Slimm Juice ini merupakan produk kurus yang sangat mesra pengguna kerana ianya tidak perlu dibancuh, hanya terus minum sahaja. Rasa Raspberry yang kurang manis itu sangat sedap diminum.

Kelebihan Nikko Slimm Juice

Rata-rata testimoni menunjukkan feedback yang pisitif setelah mengamalkan Nikko Slimm Juice ini. Antara Kelebihan Nikko Slimm Juice termasuklah :


"Jus sedap 'kurang-manis' berperisa raspberry sesuai untuk mereka 
yang mahukan kurus dengan usaha minima"

Khasiat Raspberry

Raspberry merupakan bahan utama di dalam Nikko Slimm Juice. Seperti sedia maklum Raspberry merupakan buah yang mempunyai rasa manis dan masam. Ini jelas menunjukkan Raspberry kaya dengan kandungan Vitamin C dan anti-oksidan yang tinggi dan tidak mustahil buah raspberry ini mempunyai banyak manfaatnya. 

Sumber : Sini

Banyak kan Khasiat yng terkandung di dalam buah Raspberry ini. Antaranya termasuklah Vitamin C, Manganese, Fiber (Serat), Copper, Vitamin K, Pantothenic Acid, Biotin, Vitamin E, Magnesium, Omega-3 Fats, Folate dan Potassium.

Manfaat dan Khasiat Buah Raspberry antaranya:
  • Menyembuhkan kerosakan hati 
  • Menjaga gula darah stabil 
  • Baik untuk kulit 
  • Membakar lemak 
  • Mengurangkan risiko serangan jantung

Kandungan Nikko Slimm Juice
Sebotol mengandungi 250ml/tahan untuk 2 hingga 3 minggu

Status Produk 
Nikko Slimm Juice lulus KKM dan Halal

Cara Pemakanan
Tidak perlu bancuh,terus minum sahaja 2x sehari

Harga
1 botol cuma berharga RM60

Testimoni Pengguna Nikko Slimm Juice


Nikko Slimm Juice terbukti sebagai produk detox yang berkesan.Wow, menarik bukan feedback dari pengguna setelah minum Nikko Slimm Juice ini. Ada yang 4 hari baru minum dah kurang 1.5kg. Berita baik untuk anda yang ingin kurus, pihak syarikat ada buat pertandingan Kurus dan Menang RM1000 taw. Sambil-sambil kurus, menang pulak RM1000, tak ke best macam tu.


Kurus dan Menang RM1000 dengan Nikko Slimm Juice

Nikko Beauty, & Wellness, syarikat yang mengedarkan produk Nikko Placenta White kini mengeluarkan produk kurus mesra pengguna iaitu Nikko Slimm Juice. Nikko Slimm Juice lulus KKM dan Halal. Rata rata pengguna memberikan respon atau testimoni yang baik setelah menggunakan produk tersebut.

Pihak syarikat ada melancarkan pertandingan Kurus Dan Menang. Setiap pengguna Nikko Slimm Juice layak menyertai pertandingan ini. Pemenang akan memenangi RM1000 jika berjaya turun berat badan sebanyak 10 Kg dalam masa sebulan. Antara syarat pertandingan :

Wajib ada bukti sahih sebelum dan selepas amalkan Nikko Slimm Juice
Ada gambar ‘before – after'

Untuk menyertai pertandingan dan maklumat lanjut, boleh hubungi kami melalui saluran berikut :

Website : http://nikkobeauty.com.my
Facebook : https://www.facebook.com/nikko.slim.juice.hq
Email : staffnikko@gmail.com
Hp : 019 3444513


Contest Mudah Nikko Slim Juice ini dianjurkan oleh Farid Laham Network dan ditaja oleh Nikko Beauty serta duniafarisya.com.

Entry ini ditulis bagi menyertai Contest Mudah Nikko Slim Juice di www.terbaik.net. Bagi yang ingin turut serta, Link Contest di Sini. Terima Kasih.

You Might Also Like

6 Comment

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored