Engagement Day | Congrats Best Friend

4:25 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Engagement Day | Congrats Best Friend



Tiga hari lepas, 29th Nov merupakan hari bahagia my bestie. Dah selamat bertunang
dah yaya. Salam perkenalan yang baru berusia sebulan diikat terus dengan tali pertunangan.
Tu namyanya jodoh kan. Lancar ja urusannya. Daku tumpang happy untuk yaya.
Semoga dipermudahkan urusan dan berkekalan hingga hari bahagia.

Tahniah Yaya dan En.tunang Yaya.

 

Dah ada yang cup dah kawan shad sorang ni. Tapi shad tumpang bahagia
untuk yaya. Bakal mak mentua dia baik sangat, lemah lembut ja.
En. tunang dia pun seriously muka baik-baik. Stok suami pilihan ramai.
Sebab dia baik sangat. Please take care of my Yaya..

Ok then, semua dah ada pasangan masing-masing, daku je masih
single-mingle lagi. Muehehe. Tapi tak pernah pun target usia 23 nak ada so called
Mr.Right or whatever. Tak pernah terfikir lagi. Nak cari harta sendiri dulu,
nak bawak mak ayah pi buat umrah dulu, nak bebaskan diri dari
dibelenggu hutang ptptn dulu. Dah setel tu semua, baru proceed next mission.



Urusan jodoh dan pertemuan ni serah pada yang Maha Brkuasa.
Setel, tak payah pening2 fikir kan. Hehehe. Lepas ni giliran sapa pulak yea
nak bertunang? Miss Nina, Ika, Cha Cha ke Ekin dulu. Muehehehe.

You Might Also Like

4 Comment

  1. tahniah kawan akak tu. Muda lagi akak rupanya ^_^

    ReplyDelete
  2. mula2 tengok tajuk ingat shad... hehehe... tahniah buat kawan shad.... semoga dipermudahkan untuk masuk fasa ke 2 pulak.... :)

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored