Kempen Blogbuster #1 dari Nuffnang | Maybank Transact & Win

10:39 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Kempen Blogbuster #1 dari Nuffnang | Maybank Transact & Win

Rasa-rasanya inilah pertama kali dapat kempen blogbuster dari Nuffnang.
Got an invitation dekat e-mail from Nuffnang semalam, 1st Dec 2014.
And it said that, submission of the video due on 2nd Dec 2014.
Ada masa sehari ja pun nak perah otak nak come out dengan idea yang best2.
Nak edit2 video lagi.. Daku dah lama remove Power Director, Pinnacle semua
dalam lappy ni ha. Ok, maybe next time.


Mesti ramai yang dapat kan kempen ni. Tahniah buat anda-anda yang dapat.
Dan tahniah kepada yang sempat buat video ni, hehe. Tengok dekat dashboard Nuff,
submission last on 8th Dec 2014. Tapi tak pasti lah, sebab ni pestime dapat
kempen blogbuster ni. Tak arifff.. Yang bestnya, dapat rm0.50 kot tiap kali
video kita play in 5 sec dekat blog2. Masyuk gak kan.


Kempen Blogbuster : Maybank Transact & Win

Kempen ni tiap hari duk tengok-usha kat website maybank2u.
Macam best je. Hadiah dia opkos lah best. And macam mudah je, sebab
dalam sebulan tu mesti ada buat transaction kan, bill payment lagi.
Nak mudah, bayar on9 ja kan. (Mudah bagi yang ada m2u)


Belanja sekeping gambar, sape tahu di manakah gambar ini di ambil?
Lalalallala, hehe. Ok, done. Thank you singgah dan baca entry shad.

You Might Also Like

11 Comment

  1. Kak dapat jugak email tuh.. tapi tak reti nak buat video apa bagai.. terpaksa biarkan je.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. kak ekin pun dapat tapi xreti nak buat video la... sedih sangat terpaksa abaikannya... kalau ada yang boleh ajarkan n buat bestnya....

    ReplyDelete
  3. Sama la..tak reti nak buat video tu..

    ReplyDelete
  4. kreatif gambar bwh tu. aah tarikh dia dilambatkan lg ke 8hb.

    ReplyDelete
  5. You are tagged! Please comment back!
    http://blalalableh.blogspot.com/2014/12/giveaway-contest-shawl-by-nursaila.html

    ReplyDelete
  6. @izzeyda kan akak, shad pun tak pandai juga.
    @Cik Ash shad pun da lama tak bukak video maker kak.
    @acik watie ia memerlukan idea yang oshem kan kak,
    @Normi Nieza shad hantar 3 video, lagi dua menyusul, tapi tak tau diterima ke tak, shad tak brapa fandaii..
    @Yumida Huda hehe, tq kak yum, owh, dilambatkan lagi, ada masa lagi ni nak kerah idea, tq kak inform.
    @A SY tq tag shad, japg shad terjah ya,

    ReplyDelete
  7. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    Ga super duper awesome by jaja(1 Dec)
    GA Hujung Tahun (10Dec)
    Big HolidaysBy Wani(15dec)

    ReplyDelete
  8. congrats..kene buat video lah nampaknya kan

    ReplyDelete
  9. wah dah banyak income dia dengan nuffnang

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored