Pelik Kenapa Masik ada 'Please Prove You are not a Robot'

3:19 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.

Okey, tadi baru dapat detect. Kenapa ada 'Please Prove You are not a Robot' sedangkan 
tak pernah pun sebelum ni buat Setting Show word verification dekat bahagian
 Post and Comment. Hurm..


Tapi dia muncul jugak, kenapa eh.. Felik betul lah. Ke ini ada kaitan dengan
benda lain yang shad tak tahu. Visitor, ce try tinggalkan komen tengok dekat entry ni,
naik lagi tak 'Please prove you're not a robot' tu.. Hailooo, annoying kan
kalau asyik nak kena verify2 nih. Dan kalau ada sapa-sapa yang leh bantu shad,
please help me. Tq so much all.


Till then, see ya. Tq


Program Mykad Smart Shopper 
Jom Aktifkan Mykad


Jika sudi, G+1 Entry/ Like atau Share Entry Jom Aktifkan Mykad Shad ya. 
Terima kasih semua. Jasa anda dikenang.

You Might Also Like

5 Comment

  1. blogspot tengah bermasalah ni.. ramai blogger yang macam ni... kalau nk hilangkan kena guna jenis embeded...

    ReplyDelete
  2. lah, ya kaa.. patut la pun, terima kasih bagitau shad.. hehehe :D

    ReplyDelete
  3. memang ramai tengah bermasalah macam ni...

    ReplyDelete
  4. Blogspot tengah pening.
    Ramai yang kena camni

    ReplyDelete
  5. patut la kak ekin komen blog shad ada keluar macam ni... blog kak ekin ada ga jadi gak....

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Informasi

Travel & Beauty Blog

Sponsored