Shopping RM1212 di Lazada Malaysia [Contest]

6:43 PM

Greetings and Assalamualaikum to all.
Calling all Online Shopper semua. It's Shopping Time.

Apa yang boleh dibeli di Lazada Malaysia jika ada RM1212? Banyak yang boleh dibeli taw. Sebabnya barang-barang dekat Lazada memang berpatutan dan berkualiti. Servis pun tip top. Lagi best bila ada sale, ada diskaun. Bukan sikit-sikit diskaun dia, up to 50% - 60% pun ada taw. Jom lah tengok wishlist Shad kat bawah ni. Inilah antara barang yang shad nak beli kalau ada RM1212. 



Sharp Microwave Oven R352ZS 25L
RM 269.00
Before RM 550.00 , You save 51%
900W | 25L capacity | 2-step cooking sequence

Shad pilih Sharp Microwave Oven ni sebabnya nak hadiahkan untuk mak sempena
ulang tahun kelahiran yang akan tiba tak lama lagi. My mom sejak kebelakangan ni rajin
membelek-belek resepi-resepi baking. It's worth to buy this oven dengan Lazada
sebabnya, it's save up to 51%. Sangat berbaloi-baloi kan. 



Asus Zenfone 5 A500KL 16GB EMMC /2GB LDDR3 LTE Black
RM 677.00
Before RM 899.00 , You save 25%
Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7 | 5 inch display | Android 4.4.2 Kit Kat | 2GB LDDR3 RAM
16GB Internal + 5GB Free Lifetime ASUS WebStorage | Capacitive multi-touch panel
8MP Camera | Wi-Fi & 4G | Non-removable Li-Po 2110 mAh battery

Sebabnya nak beli Asus Zenphone 5 ni nak tukar phone baru. Dah 4 tahun tak
berganti-ganti lagi. Dah uzur dah phone yang lama tu. Camera depan phone ni lawo.
Nak shopping online dekat Lazada lepas ni, mesti lagi awesome, puas sikit tengok
bila skrin lebih besar dengan Asus Zenphone 5 ni kan. Nak lagi besar, iPad
Air terus, tapi kena kumpul duit dulu la kan.



Pineng PN-999 20000mAH Powerbank White
RM 60.00
Before RM 145.00 , You save 59%
20000 mAh | Dual USB output | LED Display and flashlight
Compatible with any USB powered devices

Dah ada smartphone, mestilah kena ada power bank, ye dak? Maklum mengetahui,
Pineng Power Bank ni memang terbaik kan. Rugi la kalau tak grab bila
Lazada dah bagi 59% off price kan. Smartphone dengan powerbank mana leh pisah. 



Zawara Alicia Sequin Strawberry Ice
RM 119.00
Material: Natural Fibre (Densed Chiffon) 
Cuffs: Zipped to it wudhu friendly | Concealed front zipped

Perempuan kalau online shopping, tak sah kalau tak usha dress/ blouse/ shoes kan.
Dress dari Zawara ni best and it's wudhu friendly. Nak beli ni sebabnya bulan ni banyak
function especially wedding ceremony. Cuti sekolah kan. 


Lazada Malaysia akan mengadakan Online Revolution Lazada pada 12 December 2014 iaitu 12 hari sebelum perayaan Krismas. Lazada akan menawarkan promosi menarik serta tawaran eksklusif untuk pelbagai kategori selama 24 jam. Dapatkan apa yang anda inginkan musim cuti ini, dari telefon bimbit, tablet dan peralatan elektronik hinggalah ke fesyen, barangan rumah, alat permainan dan peralatan sukan.


Sambil-sambil mencuci mata, dah alang-alang tu, join contest Shopping RM1212 At Lazada Malaysia [Contest] ni. Kot-kot ada rezeki, menang cash RM200, boleh la buat tambah belanja nak tunaikan wishlist kat atas tu kan. Amin.

You Might Also Like

8 Comment

  1. http://cercitertashaqisha.blogspot.com/2014/12/dia.html

    bw sini

    ReplyDelete
  2. bes gila dpt berangan shopping rm1212.00 ni hehe.. all d best. sy pon join berangan hehe

    http://ana-mizu.blogspot.com/2014/12/shopping-rm1212-at-lazada-malaysia.html

    ReplyDelete
  3. @anamizu hehehe, shad pun verangan gak ni, :D
    @calrase patrick TQ :D
    @Hani Fadhlina Abdul Rahman terima kasih tag shad, t shad join ya.

    ReplyDelete
  4. Hi...nice to meet you, I got a nice video link that you can watch with your family. https://www.youtube.com/watch?v=15KZZ7ymF5Q

    ReplyDelete
  5. Tulah ada RM1212, bila shopping di Lazada Malaysia sudah pasti gadget dan pakaian utk wanita jadi pilihan, semoga berjaya.

    ReplyDelete

Greetings and Assalamualaikum...
Sila tinggalkan komen anda di sini..
Will pay a visit back! Thank You

Heart 1

Travel & Beauty Blog

Sponsored